благодаря на всички за милите думи те са най-голямото признание за мен :kissyou: гоблена го започнах преди малко повече от 4 години, но малко след това родих и мисля, че знаете как е не се намира много време за такива неща. самият гоблен не е на леврон, мисля че е някаква китайска изработка с 87цвята дмц.мисля че са правени по картини или снимки не съм сигурна :gipsy: виждала съм доста такива, но в скоро време не мисля да се захвана сега издирвам какъв да е следващият и определено ще е по лесен :idea: а колкото до бебето трябва да го завърша :gipsy: скоро и да го рамкирам,след това ще покажа пак.
отново благодаря на всички
благодаря и за съветите за бебока много ми хареса как се получи, а и още повече че конците са по мое усмотрение тъй като не намерих оригиналния ключ.
i dvata goblena sa perfektni paizaja e tolkova svej i slan4ev 4e me izpalni s toplina :blueflow: i podarakat e mnogo ama mnogo sladi4ak bravo :clap::clap:
здравейте след голямо отсъствие да покажа и аз какво съм правила през това време не си мислете че съм бездействала
да покажа бебенцето в рамка
това е нещо което уших много бързо но много време ми отне за размяната на цветовете исках да е с розови цветове и ми харесва повече така една много мила наша съфорумка бе много любезна и отзивчива когато ми изпрати мострите на оригиналните конци на дименшън за да мога по-добре да си подбера цветовете е все още не е в рамка но сега се захващам с другарчето и тогава ще избирам рамките в действителност цветовете са по-наситени но фотото толкова може а панамата е бежова с ламенце за повече ефект
последното е за сватбен подарък за брат ми и неговата бъдеща съпруга надявам се да им се хареса подмених малко косите им за да заприличат малко повече на младоженците