благодаря на всички за милите думи и стимула който ми давате особено на ANIMONI благодарение на която 'бързо' си намерих старата запустяла тема чак ме е срам да кажа от кога но сега ме е хванала музата и вече бродирам новото си гобленче което ми беше подарък от mimiko да не объркам ника но мисля че не така че малко е и скоро се надявам да го покажа
завръщам се след дълго отсъствие и ще ви покажа това което успях да завърша след известно прекъсване моят пейзаж, който отлежа доста време наполовина, но това лято реших докато не го завърша да не започвам нищо друго. доволна съм от резултата макар че има какво да се желае не е перфектното съчетание на някои от цветовете, но както и да е ето го завършен неизпран и инеизгладен, но нямах търпение да го споделя с вас, защото ми костваше много търпение да го завърша. а второто което показвам е за едно бебче остава само да избродирам името и датата, но засега издирвам буквите.
Ooooo, прекрасен е пейзажа! Завиждам ти на търпението да го завършиш - явно е голяма играчка, но резултата си струва всяко бодче!
:clap: :clap: :kissyou: