:clap: Много е сладка тази графика :clap: а за френските възли потърси в youtube има клипчета показано как се правят, аз поне така направих и да ти кажа вече се специализирах, поне според мен де Браво още веднъж за сладурското гобленче :clap: :clap:
Страхотна колекция имаш. Цветята са супер, много са красиви. А и последното ти творение е сладурско. И не се плаши от френският възел, много е лесен ще видиш сама.
Графиката е страхотна:loveglasses::clap:Ще се справиш и с френския възел сигурна съм.Ето от тук можеш да видиш видео на разл. видове бодове http://goblenite.org/showthread.php?t=6887
Иренче,много сладка графика!И аз се притеснявам от френските възли,но все ще се справяме някак си....
Бебчето пораснало,виждам на аватара ти.Поздрави го от мен и го нацелувай!
много ви благодаря отново и за целувките е изпълнена задачата бебока още спи повечко и затова имам време
не знаех че в youtube има толкова интересни неща много се радвам че мога да видя нещата нагледно
ето момичета имам с какво да ви изненадам нещо което май така и не можах да покажа в етапите лесно се шие и бързо с малко цветове на казанлъшки гоблен но съм много разочарована от гамата от цветовете които са подбрани бях видяла този гоблен даден за рамкиране преди години и когато го намерих миналата година много се зарадвах и започнах с много голямо желание но скоро след това се разочаровах защото няма нищо общо цветово с този който бях видяла преди за мое съжаление но исках да го завърша да не го оставям така все пак ето го и финала а трябваше да грее
извинявам се че е неизпран и неогладен но исках бързо да ви го покажа
irena_gemini,много е хубав,защо не го харесваш? Вярно,че снимката ни лъже,но от монитора ми се вижда прекрасен!Не се ядосвай,нежен е,свеж,а гълебчетата са много красиви....
За серийката - сладуранчета малки,разнежило те е майчинството,вижда се....Браво,Ирена!!!
Иренче, не съм виждала гобленът, който си видяла преди време, но това, което показваш сега е невероятно красиво - цветовете са страхотни, моделът, абе много ми хареса!!!!! А тези дечица наистина са супер сладурански!!!! Браво за всичко избродирано!!!:loveglasses::loveglasses::clap::clap::kissyou:
Аз не съм виждала оригинала или друга готова творба, но твоя гоблен според мен е станал много, много красив. А малчоганите са страхотни! Браво !:clap::clap::clap:
Поздравления за новите придобивки! Влюбените дечица са много сладки, а пейзажът е завладяващ, въпреки цветовите несъответствия. В крайна сметка ти си вложила много труд.