irena_gemini

Наистина си е заслужавал труда и упоритостта. Прекрасен, цветен и труден пейзаж.
Поздравления за търпението :clap:

Ренка,много ведро настроение носи този пъстър пейзаж.бебо е много сладък.името можеш да избродираш с кръстче,а данните с контур/идея/

благодаря на всички за милите думи те са най-голямото признание за мен :kissyou: гоблена го започнах преди малко повече от 4 години, но малко след това родих и мисля, че знаете как е не се намира много време за такива неща. самият гоблен не е на леврон, мисля че е някаква китайска изработка с 87цвята дмц.мисля че са правени по картини или снимки не съм сигурна :gipsy: виждала съм доста такива, но в скоро време не мисля да се захвана :D сега издирвам какъв да е следващият и определено ще е по лесен :idea: а колкото до бебето трябва да го завърша :gipsy: скоро и да го рамкирам,след това ще покажа пак.
отново благодаря на всички
благодаря и за съветите за бебока много ми хареса как се получи, а и още повече че конците са по мое усмотрение тъй като не намерих оригиналния ключ.

здравейте след голямо отсъствие да покажа и аз какво съм правила през това време не си мислете че съм бездействала :)
да покажа бебенцето в рамка

това е нещо което уших много бързо но много време ми отне за размяната на цветовете исках да е с розови цветове и ми харесва повече така една много мила наша съфорумка бе много любезна и отзивчива когато ми изпрати мострите на оригиналните конци на дименшън за да мога по-добре да си подбера цветовете е все още не е в рамка но сега се захващам с другарчето и тогава ще избирам рамките в действителност цветовете са по-наситени но фотото толкова може а панамата е бежова с ламенце за повече ефект

последното е за сватбен подарък за брат ми и неговата бъдеща съпруга надявам се да им се хареса подмених малко косите им за да заприличат малко повече на младоженците

:clap:, Ирена! Мн красиви гобленчета! Пазиш ли схемите на бебето-
eae4416f443b980f33a19c2ab04896f4.jpg
. Ако може да ми пуснеш на @ kami19@abv.bg
Сватбеният подарък също е прекрасен! Дано бъде оценен! Весела сватба! :)

Страхотни са! Пиленцата страхотно ме грабнаха! :)
Пък и производителността ти е завидна!

Назад