Гоблените на MAREHA

• Началник на темата Началник на темата mareha
  • Начална дата Начална дата
Благодаря ви момичета :kissyou: имам и още ушити,но ще ви ги покажа по нататък.Ето за предястие още един

Прикачвам две снимки със слънчогледа, едната е завършен както по схемата,а другата е моя измишльотина.
П.С.Закачам и още една с гърба.Нестана много добре,защото да не се бавя,но все пак съм доволна от ризултата

Тъй като снимките не се виждат,сега какво да правя?Да ги кача наново ли?А докато чакам отговор ето и останалите,които все ме мързеше да снимам.

Ако някой все още не е разбрал,голяма съм сврака.:DМного ми харесват лъскавите конци и мъниста :gipsy:

Ето още две топки,които направих в неделя.Ще гледам тази седмица да снимам техниката и да ви покажа как става.Не е трудно,само много време отнема......:smokin: около 2 часа и има приблизително 280 топлийки за забождане :idea:
Да питам,има ли в българия топки от стириопор?(или там както се казва)

Най после завърших молитвата.След 2-3 разшивания,но успях и крайният ризултат най-после ме удовлетворява.Това ще е подарък за майкини за Коледа,а междо другото направих и тази коледна топка.И тя ще замине за БГ :idea: .Искам само да допълня че контурният бод не пишеше с какъв цвят да е и аз сложих такъв,защото с черно нещо не ми допадаше.Мисля че все пак съм оцелила цвета :idea:

След известно оцъствие нека да се изфукам :gipsy:

Последно редактирано:
Последните ти произведения са много красиви, но колибрито ми спря дъха. Невероятно красиво е, сякаш всеки момент ще полети. Браво

Назад