Гоблените на MAREHA

• Началник на темата Началник на темата mareha
  • Начална дата Начална дата
Марина,
откакто видях с колко гоблени си се запасила ,все по-честичко надничам тук...да видя каква нова изненада се е появила..Много са ти красиви нещата-и нежни и оригинални...
В предната тема за запасите бях писала,че си готова за откриеш малко гобленарско магазинче....сега допълвам...Атргалерия ...със страхотни нещица..
Следях и Цветята ти във Втория шанс, твоята ваза е разкошна,спечели ме с тези жълто-оранжеви опушени тонове..( въпреки,че аз също не съм фен на цветята)
Продължавай все така да ни радваш с красоти...:kissyou:

как ми стоплихте и душата и сърцето с тези хубави думи :kissyou:
leti_at това е мойта мечта.бих искала и да обучавам деца как да творят най-различни неща.Дано някой ден се осъществи мечтата ми.....:gipsy:

mari_ar; marji аз също не харесвам много много цветята,но този гоблен но нали мама ми го беше подарила,така че трябваше да го ушия за което изобщо не съжалявам.Само дето бавно ми вървеше.

Val4e с 46 цвята е и не са малко за такъв малък гоблен.

Гобленът е прекрасен!
Толкова е нежен и красив!
Брово, Инче!:clap:
А за яйчицата, страхотна си!:kissyou:

Аз също много не си падам по гоблени с цветя, но твоя много ми харесва и ми се струва адски труден!!:clap: Поздравления, че си го завършила!!!:clap:

С много красиви творения е обогатена страничката ти:clap::kissyou:Всичко е уникално:clap:

Ето какво сътворих преди малко.Сега съм на фаза опити и започване на нови неща.За довършване незнам кога ще ми дойде фазата :D

Ето какво сътворих преди малко.Сега съм на фаза опити и започване на нови неща.За довършване незнам кога ще ми дойде фазата :D

:loveglasses: Пръстенът е страхотне :loveglasses: :clap: Оставяй недовършените неща, все някой ден ще им дойде реда...винаги е по-вълнуващо като се започне нещо ново, а твоят пръстен е 100% сполучлив като за първи...БРАВО!!!! :clap:

Охо,вече и бижута правиш!Браво!Много е нежен ,поздравления!!!

:crazy:Какво ли още ще измайсториш?Важното е,че с каквото си се захванала,все се получава перфектно.Поздравления!:kissyou:

Хубаво е:clap:, но ми се струва досто сложно за изработка:idea:
Абе .........явно има неща дето само ще ги гледам и ще им се любувам отстрани.:kissyou: Браво :clap: за нетрадиционните занимания.

Марина,чудесен пръстен си изработила!На тази красива ръка,която е модел,дали няма да и отива и една гривничка в тон с пръстена?

Момичета благодаря за хубавите думи :kissyou:
pepina_p никак даже не е труден този пръсте.За половин час и беше готов,като имаш в предвид че и го развалях.Ако искаш ще ти обясня как става.
fantaziq ,Сиси тази красива ръка е на дъщеря ми и пръстена веднага беше приватезиран.Ще си опитам и гривничка да измайсторя.Тез дни са ми обещали да ме запознаят с един индиец дето е майсотр и да ме понаучи на нещичко.Нямам търпение :idea:
nadejdabr Наде за късмет че все пак ми идва и фаза довърши :D

Следващите ми начинания мисля да бъдат на тема бебе.Братовчед ми очакват и бих искала да се представя добре.Измислила съм да им направя одеялце,гобленче,лигавче,обувчици,и поставка за памперсите.После ако имам още време и нещо друго.Надявам се следващият месец да мога да почна работата.Мисля да ви покажа всичко по изработката в отделна тема.Незнам :confused: ще види.Извинявайте ако съм ви станала досадна,но просто исках да си споделя мислите с вас :kissyou:

Пръстенчето е страхотно, а ти си един неизчерпаем извор на идеи и сръчност! Мога да си представя какво ще настъпи след уроците ти при индиеца!:clap::clap::kissyou:

Назад