Гоблените на MAREHA

• Началник на темата Началник на темата mareha
  • Начална дата Начална дата
Страхотни са и трите, но просто съм влюбена в колибрито ти, Маринче.:clap: :clap:

браво възхитена съм,а за фейте направо нямам думи:clap::clap::clap: прииска ми се да се прибера от работа за да шия :gipsy:

Уау! Красиво и интересно! Феите са чудесни! И кончетата, колибрито.. врабецът - голям сладур :idea:

Поздравления, mareha :clap:

Mareha, и трите ти нови гобленчета са много нежни и много красиви!!!!! :clap: Феичката е станала прелестна и ми се струва, че май си променила леко цветовете :confused: Получила се е отлично!!!:loveglasses: :clap:

Много благодаря за похвалите ви :kissyou: Ето и новото популнение.Благодарение на играта втори шанс,най-после го завърших.Лично на мен много ми харесва.Все още не съм го прала и гладила,но нямах търпение да се изфукам :gipsy:

И с право се фукаш. Новото попълнение в готовите ти творби е страхотно. Браво на теб

Ето какво още успях да сътворя вчера с любезното съдействие на AniTo ,която беше така търпелива да ми изпрати 3-пъти снимки в различен формат,защото иначе с моя скапан компютър не се отваряха.Балагодаря ти много Ани :kissyou:

Последния ти гоблен много ми харесва.Като снимка е. И яйчицето е много сладурско.:clap:

:clap::clap:Гобленът е прекрасен, като го погледна имам чувството, че гледам картина, а не гоблен. Отдавна го гледам и следя във "Втори шанс" и нямах търпение да го видя готов. Можеш да се гордееш с него. Поздравления и за успешните опити с мъниста.:flowerlove::blueflow::kissyou:

Гоблена е просто приказен, и с яйчицето си се справила перфектно.:clap::clap::clap:

Наистина си е за хвалене, страхотен гоблен, не знам с колко цвята е, но не изглежда да е с малко, браво!:clap::clap::clap:

Макар че не си падам особено по гоблени с цветя, не мога да не изразя възхищението си от този невероятен букет. Като истински е! Поздравления!:clap::clap::kissyou:

Има голяма полза от втория шанс :gipsy: Я какъв хубав е гобленът:!:
И яйцето е много красиво. :loveglasses:

Гоблена е много красив:clap:,а и перфектно си се справила в изработката на яйцето!Браво!:clap:

Поздравления за красвите гоблени! А яйцето направо ми взе ума!Браво!

:clap: :clap: :clap: mareha! Колкото и да не харесвам цветя, твоята ваза с цветя е убийствена. Поздравления!

Назад