Гоблените на MAREHA

• Началник на темата Началник на темата mareha
  • Начална дата Начална дата
:clap::clap::clap::clap: Завиждам на новата му притежателка!!!!:gipsy:

:clap::clap::clap:mareha, имаш вълшебни ръце, всичко е изключително красиво.Възхищавам се на уменията ти:kissyou:.

Ето че и аз вече си имам мънистено дръвче.Исках да направя повечко клончета,но за съжаление не ми стигна телта,ама нищо тъкмо ще имам повод да направя още едно :D

ПОЗДРАВЛЕНИЯ

Голям майстор си мила! И имаш фантазия за трима! :clap::clap::clap:

Великолепна изработка:clap::kissyou: Идеи имаш не за трима, а за сто и трима:idea:Удоволствие за нас е, че ги осъществяваш:clap:

Поздравления за дръвчето или клончето,айде сега още малко клонки му сложи,да стане по-богато и по-красиво,иначе си го оформила отдолу идеално:clap:

Браво Мареха , само красота и весело настроение лъха от твоята страничка.:clap::clap::kissyou::

Лелееееееееееееееее:!::clap:
На второто дръвче му закачи и по някое евро, не само мъниста, де! :D

:D E Mareha мънистената мания и тебе те е хванала. :clap: :clap: Съгласна съм с Manka само още малко клонки трябва да му сложиш иначе си се справила отлично!

:D E Mareha мънистената мания и тебе те е хванала. :clap: :clap: Съгласна съм с Manka само още малко клонки трябва да му сложиш иначе си се справила отлично!
И аз съм съгласна с вас.Утредано успеяда куоя тел и ще го направя по красиво :idea:

Ей, Инче, все оригинални неща изработваш, поздравления и за това прекрасно дърво!!! :clap: :loveglasses: :clap:

Инче, от къде тръгна, пък къде пристигна!
Уж щеше да правиш мънистено гобленче, а то какво измайстори - мънистено дръвче!

Ей, това е, когато на човек му бликат идеите! Да можеше за теб денят да не е 24 часа, а 48 сигурно щеше да ни залееш с прекрасни изненадки!
Поздравления! Много е красиво!

Инче, от къде тръгна, пък къде пристигна!
Уж щеше да правиш мънистено гобленче, а то какво измайстори - мънистено дръвче!

Ей, това е, когато на човек му бликат идеите! Да можеше за теб денят да не е 24 часа, а 48 сигурно щеше да ни залееш с прекрасни изненадки!
Поздравления! Много е красиво!
:D виждаш ли какви рабои моляти се.гобленчето си чака ред то.все някой ден ще ми дойде музата.сега обаче имам толкова идеи в главата,че почвам едно изоставям го,после друго и т.н. пролет бе :party:. Дано завърша нещо че да се изфукам :D

Назад