И аз се престраших...

• Началник на темата Началник на темата ata
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Страхотна е станала африканката ти!:clap::clap::clap:
Този гоблен ми беше първият, след като открих форума и ми е голяма
слабост. Ще шиеш ли и другите две от серията?

Страхотна е станала африканката ти!:clap::clap::clap:
Този гоблен ми беше първият, след като открих форума и ми е голяма
слабост. Ще шиеш ли и другите две от серията?

Отначало се бях запалила да ги ушия 3-те,но сега мисля,че ще спра до тук.:D
Сега се оглеждам за нещо друго....:scared:

Всичките ти гоблени са много красиви. Африканката е супер, но най-ми хареса това със свещите - много е нестандартно. Аз много, много харесвам свещи :clap:

Благодаря ви ,много сте мили,:kissyou:!Не изписвам имената ви,за да не пропусна някой,но на всички надникнали тук, огромно благодаря,радвам се много,че съм част от вас:flowerlove: и благодарение на това видях и научих много!

браво

:kissyou:африканката ти е впечатляваща,а за мъничкото паспарту не се притисняваи-отива и ,страшно ми хареса:kissyou:

Да ви покажа и оформени двете гобленчета които уших за сватбата на сина на моя приятелка.Отдавна, съм ги ушила,но сега преди сватбата ги рамкирах и ето какво се получи:

Само красота до тук много красиви гоблени :clap: имам и два въпроса голата мадама на плажа и свадбените ръце от нета ли са ако може за схемите ще черпя:cookies:

Само красота до тук много красиви гоблени :clap: имам и два въпроса голата мадама на плажа и свадбените ръце от нета ли са ако може за схемите ще черпя:cookies:

Сватбените ръце са от нета,а момичето на плажа ми е готова комплектовка ,но мисля че имам схема свалена от нета и ще ти ги изпратя:kissyou:

:clap::clap: и още веднъж браво. Страхотни са подаръците!
Паната са ми слабост и се замислям дали да не ушия и аз Африканката:confused:

Вече в рамки.:gipsy:
Не зная дали ще сте на моето мнение,но избрах за индийчето възможно най-семпла рамка,заради натруфената рокля...,а бялото конче на черна панама отиде при братчето си черно конче на бяла...Собственичката им е много доволна!:D

Последно редактирано:
и

Ата, индийчето е прекрасно-виждала съм я на живо. А, да я изработиш си е подвиг-но си заслужава такава красота. Адмирации!

Статус
Not open for further replies.
Назад