И аз се престраших...

• Началник на темата Началник на темата ata
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Не само,че е красиво,просто прекрасно е! Направо грее в тази рамка,думи нямам!!! ata, другарчето ти ще е истински щастливо,както бях аз на Коледа с всичко подарено ми от теб!!!Умееш да даряваш радост на хората!

Последно редактирано:
Искам да ви покажа какво гобленче изпратих на моето другарче от играта.И да ви кажа, че се наложи да ушия още 2,за колежки,които много го харесаха.Имам и още заявки,но засега отказах,ами веднъж за мен,веднъж за другарчето ми и 2 колежки,четири пъти го ших ааааа,стига,вече ще го сънувам това лице.....:D
Много е хубав подаръка!Незанам дали ще го сънуваш,но сигурно схемата вече е знаеш наизуст:D

И моята Корсунска богородица е готова.Много си я харесвам.

Тя милата е шита с ДМЦ,Анкор,Ариадна и българско мулине ,а и ламе с неизвестен произход.:D

Последно редактирано:
Отново, огромно БЛАГОДАРЯ, на всички за подкрепата!:kissyou:

Наистина използвах готовите рамки,които имах и се получиха не лошо.Черният е много труден за снимка ...и дори рамката изглежда по-светла,а в действителност е еднаква с тази на графиката .

Св.Серафим Саровски най-после е готов и скоро ще бъде подарен::idea:

Последно редактирано:
Тази снимка май е по-добра.

Днес успях да изпълня това,което си бях решила.:idea: Св.Серафим Саровски вече е подарен и аз съм много доволна!

Последно редактирано:
Току що видях ламинирано книгоразделителчето на Djavka и реших да ви покажа как аз оформям моите ,може на някой да му е интересно.Панамата е зашита отзад,тоест става двойно,точно както се шие коланче.Така слагам вътре картонче,което мога свободно да махам когато искам да го изпера.

Моето конче вече си има червена рамка!И притежателката му много си го хареса,за което и аз съм много доволна!:D

Последно редактирано:
Другарчето ми си получи подаръка и аз мога да кача гобленчето в страничката си.Може да е нескромно,но много си го харесвам:D:gipsy:

И за разлика от миналата година,когато уших куп Коледни картички,тази година уших само тези двечките и дори не съм ги направила.

Последно редактирано:
Подарък за другарчето ми от играта albenka30

След много терзания :confused:избрах да ушия тази испанка :flowerlove:

Нищо общо с гоблените,но ми се искаше да ви ги покажа .
Видях ги от една рускиня и въпреки ,че нямах много цветове,мисля че се получиха прилично.
Не си мислете,че е крем или мелба,не това са моите свещи:D

Последно редактирано:
Да ви покажа с какво се занимавах през малкото време,което ми остава за шиене...моята африканка на живо е по-хубава:gipsy:не прозира така както на снимката.

Изобщо нямах намерение да слагам паспарту,а тази тънка ивичка я сложих по принуда.В желанието си да не скрия бодчета под рамката,си отрязах по-широк фазер,но за съжаление не съм взела точно размера на дълбочината на рамката и ми се виждаше панамата,и тъй като не ми се шиеше още един два реда се наложи да сложа това подобие на паспарту:D.

Последно редактирано:
Превъзходна е африкантката ти ! :clap::clap:Какво те притеснява "паспартуто" Пасва си и става композиционно по- ефектно.:greeneye:Просто е трябвало да стане така. Успех и за в бъдеще.:loveglasses:А слънчогледът ти ме омагьоса. Истинско слънце-красота!

Последно редактирано:
Статус
Not open for further replies.
Назад