Ata, страхотни са тези климтчета! :clap::kissyou:Ако знаеш откога съм ги планувала, но при моите шест започнати гоблена ми е съвестно да подхващам и още нещо!
:clap:Браво ata чудесна работа си свършила!
Освен това си успяла да заразиш и дъщеря си с тази болест която ни тресе всички тук -Гобленарството :kissyou:
Продължавайте все така !А ние мъжките майки ,ще се надяваме поне снахите да ни оценят гоблените .А ако и бродират още по-добре:idea:
:clap::clap:Въпреки болеста си успяла да сътвориш още нещо и то много хубаво. Не се притеснявай за контурите - много са си хубави, затруднили са те защото може би са нещо ново за теб, но съм сигурна, че ще им свикнеш :clap::kissyou::kissyou:
:kissyou: добре дошла ,,у дома,, радвам си , че си в къщи , а тези картички са невероятни за първи пат ги виждам :clap::kissyou: да си здрава , щастлива и с невероятни успехи през Новата 2009 година :kissyou:
Да ви покажа миниатюрките вече в рамки.Много си ги харесвам:kissyou:
Е, „на живо“ са по хубави, паспартуто е кафяво,а на снимката изглежда черно и не си личи добре рамката,но като се увеличи снимката горе долу става ясно...
Искам да ви покажа какво гобленче изпратих на моето другарче от играта.И да ви кажа, че се наложи да ушия още 2,за колежки,които много го харесаха.Имам и още заявки,но засега отказах,ами веднъж за мен,веднъж за другарчето ми и 2 колежки,четири пъти го ших ааааа,стига,вече ще го сънувам това лице.....