Моят "Нощен труд"

• Началник на темата Началник на темата venipetgab
  • Начална дата Начална дата
Тази туника оплетох преди време.
2a14fc597ab4t.jpg
[/URL][/IMG]
Ето с какво се занимавам през Новата година.Нямам нов гоблен, но пък дъщеря ми си има ново болеро, бюстие или ... не знам как точно се казва.
8822904f7a3667fc0976e9a4fe6145905f2b1177246136.jpg
[/url][/IMG]

:clap:Вени, разкошна е! Има ли нещо което да не умееш:confused:, май не :D А сега изплети една и за теб и да не се оставиш пак да ти я измъкнат:kissyou:

Другарчето ми по игра вече си получи подаръчето, време е да го сложа тук.
0ca6cdedb597t.jpg
[/URL][/IMG]
54e336970628t.jpg
[/URL][/IMG]
ee5f3bbe64a1t.jpg
[/URL][/IMG]
5c194f123fcbt.jpg
[/URL][/IMG]

:clap::clap::clap: Вени няма какво да кажа , ненадмината майсторка си:kissyou: Всичко е толкова прекрасно , че благородно завиждам на другарчето ти в играта. И един въпрос от къде си набавяте тези страхотни цветни рамки?:idea:

Мило другарче :hello:
Съжелявам, че не се сетих вчера да ги публикувам в твоята тема! Още веднъж сърдечни благодарности за труда, който си вложила в творбите :flower: Гледам ги и им се радвам постоянно със съвсем малки изключения.
:clap: Поздравления за майсторската изработка и перфектното цветово съчетание :-|

това са сезоните от друг ъгъл :loveglasses:
http://howtostitch.hit.bg/other/P3030234w.jpg

Последно редактирано:
rodich, благодаря за линкчето. Точно така и аз ги бях подредила да им се порадвам преди да ги изпратя. Даже в последния момент видях, че рамчиците нямат закачалчици за окачване на стена и много търсих, за да им сложим, но не можах да намеря. Много се радвам. че ви харесват.:kissyou:

darma_rz рамчиците , часовниците и почти всички други неща, които използвам за хобито са ми от всичко по левче. То в Габрово няма кой знае какъв избор.

Честно казано и аз завидях на другарчето ти за красотите които си и изработила.:kissyou:

Е Вени, вчера като се видяхме ми каза за часовника и ключодържателя, а сезоните изобщо не ги спомена.То и не подлежат на описание - невероятни красоти:clap::kissyou:

Много съм впечатлена от всичко сътворено от теб. Особено ме грабнаха сезоните. Пожелавам ти още много успешни проекти.

:shock::shock::shock:Нямам думи за подаръка...Поздравление за майсторството и прекрасните рамки...Мога само да завиждам на притежателката им.

Прекрасни подаръци които ще напомнят винаги за този който ги е изработил.:clap:

Иконата вече готова и подарена и наградата от играта в руския форум, която спечелих, докато ших иконата.

Последно редактирано:
Назад