Вени,супер са.Аз моето прасенце от кога го пека,че да видим кога ще е готово/за сега наполовина изпечено/.Майсторка си -каквото и да пипнеш всичко става.
Благодаря ви момичета!Много ме поощрявате.:kissyou: Да ви призная- влюбена съм в готвача и скоро май-май ще увековеча всичките му превъплъщения в кухнята. Дано не ми се сърдите:rezando:, че отвреме-навреме ви го пращам да готви във вашите кухни.:greeneye::kissyou:
Честита Нова година! Да не мислите, че мързелувам. Ето с какво се занимавам напоследък.Черната панама е истинско предизвикателство. На живо е много по-красиво, но какво да се прави, като ламето не е фотогенично, а и фотографа е калпав.
Страхотни неща си сътворила! Шаловете са много интересни, а гоблена на черната панама е великолепен. Часовника обаче ми е фаворит, обичам Мечо Пууууууух!!!:clap::clap::clap:
:clap::clap::clap: Браво Вени , всичко е много красиво и стилно. При теб винаги има нещо ново и интересно:loveglasses: Аз ще те помоля за схемичката на "Коледното прозорче' , което изпрати на другарчето ти в Коледната игра.:idea:
Браво Вени,всичко е толкова хубаво!!!Отново с удоволствие разгледах страничката ти и искрено ти се възхищавам за красотите,за бързината,за идеите,които имаш,най-вече за наградите!!!Честита Нова Година - да ти е спорна и прекрасна за цялото семейство!!!:clap::wine:
Супер са станали и шалчетата :clap: :clap: Явно и в твоята рода женската част се е сдобила с красиви подаръци :idea:
А от останалите - много ми хареса часовника с Мечо Пух. Мнооого е сладурски :kissyou: :kissyou:
Страхотни красоти пак в тази страничка. Заплюх си червеният шал .Обещали са ми да ми покажат как се плетат, но не мога да си намеря хубава прежда - а то ти си минала преди мен и си я обрала
Благодаря ви момичета, че надничате в темичката ми и че ме поощрявате. Голям стимул сте ми. Най-после събрах кураж да ви покажа номинациите ми за награди от състезанието в руския форум и наградите, които спечелих. Играта завърши още в края на ноември, но гобленчетата бяха предназначени за подаръчета на другарчетата ми в игрите ( те вече си ги получиха), а покривката скоро довърших .