Моят "Нощен труд"

• Началник на темата Началник на темата venipetgab
  • Начална дата Начална дата
Вени,супер са.Аз моето прасенце от кога го пека,че да видим кога ще е готово/за сега наполовина изпечено/.Майсторка си -каквото и да пипнеш всичко става.

Благодаря ви момичета!Много ме поощрявате.:kissyou: Да ви призная- влюбена съм в готвача и скоро май-май ще увековеча всичките му превъплъщения в кухнята. Дано не ми се сърдите:rezando:, че отвреме-навреме ви го пращам да готви във вашите кухни.:D:greeneye::kissyou:

Честита Нова година! Да не мислите, че мързелувам. Ето с какво се занимавам напоследък.Черната панама е истинско предизвикателство. На живо е много по-красиво, но какво да се прави, като ламето не е фотогенично, а и фотографа е калпав.

Страхотни неща си сътворила! Шаловете са много интересни, а гоблена на черната панама е великолепен. Часовника обаче ми е фаворит, обичам Мечо Пууууууух!!!:D:clap::clap::clap:

Пак красоти излезли от твоите ръце.Но както винаги черната панама е моята слабост и гоблена е прекрасен.:clap:

Последно редактирано:
:clap:Поздравления! Всичко, което си сътворила е много хубаво, гоблена на черна панама е много стилен!

Браво, страхотни неща, но очите ми останаха в гоблена на черната панама, може ли да те помоля за схемата!

:clap::clap::clap: Браво Вени , всичко е много красиво и стилно. При теб винаги има нещо ново и интересно:loveglasses: Аз ще те помоля за схемичката на "Коледното прозорче' , което изпрати на другарчето ти в Коледната игра.:idea:

Всичко твое е прекрасно Вени , но и на мен натюрморът ми е фаворит :clap::clap::clap:
и аз ще те помоля ,ако е удобно за схемата

Браво Вени,всичко е толкова хубаво!!!Отново с удоволствие разгледах страничката ти и искрено ти се възхищавам за красотите,за бързината,за идеите,които имаш,най-вече за наградите!!!Честита Нова Година - да ти е спорна и прекрасна за цялото семейство!!!:clap::D:wine:

Супер са станали и шалчетата :clap: :clap: Явно и в твоята рода женската част се е сдобила с красиви подаръци :idea:
А от останалите - много ми хареса часовника с Мечо Пух. Мнооого е сладурски :kissyou: :kissyou:

Страхотни красоти пак в тази страничка. Заплюх си червеният шал :D.Обещали са ми да ми покажат как се плетат, но не мога да си намеря хубава прежда - а то ти си минала преди мен и си я обрала:D

Поздравления за гоблена - станал е страхотен :clap: А шаловете са прекрасни - чудесен аксесоар .:kissyou:

Натюрмортите не са ми от любимите, но този е страхотен - стил и красота. Браво! Може ли и аз да помоля за схемичката?

Аз не съм ушила нито един натюрморт досега,но в този ми останаха очите!Поздравления!Разбира се и всичко останало,показано в страничката е страхотно!

Отново нови и хубави неща в твоята страничка .Този натюрморт направо ми легна на сърцето дано не съм нахална но и аз ще помоля за схемата.:clap:

Благодаря ви момичета, че надничате в темичката ми и че ме поощрявате. Голям стимул сте ми. Най-после събрах кураж да ви покажа номинациите ми за награди от състезанието в руския форум и наградите, които спечелих. Играта завърши още в края на ноември, но гобленчетата бяха предназначени за подаръчета на другарчетата ми в игрите ( те вече си ги получиха), а покривката скоро довърших .

Назад