Моят "Нощен труд"

• Началник на темата Началник на темата venipetgab
  • Начална дата Начална дата
Ето и едни мъничета.
e37e73784cbat.jpg
[/URL][/IMG]
e75955b3180bt.jpg
[/URL][/IMG]

Ето какво се получи с розите, благодарение на sanita, която ми помогма с подбора на цветовете на вазата. Вече са на стената и много, много ми харесват.
3a52c71e5cf5t.jpg
[/URL][/IMG]
234c321e4bb6t.jpg
[/URL][/IMG]

Е, момичета, голям интерес към моите рози. Благодаря ви! Не очаквах чак толкова да се харесат, ама явно съмишмениците ми са много. :kissyou::kissyou::kissyou:
Хайде сега помагайте! Искам още две такива рамки, само че по-малки. Някой някъде не е ли виждал? Имам нови идеи и много ме чопли да ги осъществя.

Благодаря на всички, които надничат в страничката ми. Да знаете колко много ме стимулирате... Иска ми се да шия още по-бързо. Ето как изглеждат прозорчетата ми, вече на стената. Двете ги уших за една седмица, а другите две съм ви ги показвала по-рано.
cdb0b801764ft.jpg
[/URL][/IMG]

Благодаря на всички за милите думи и затова, че посещавате страничката ми. Време е да покажа какво измайсторих за другарчето ми от Осмомартенската игра.Ама, че съм калпав фотограф.:uhhhh:
5289d2c1eeeet.jpg
[/URL][/IMG]
29f57e232d06t.jpg
[/URL][/IMG]

Ето ги и моите готвачи- помагачи. Мислех да ви ги покажа когато ги сложа в рамка, но manka i rositsa ме предизвикаха да ви ги покажа сега. Макар непрани и негладени, но шампиони. Донесоха трето място на отбора, в който се състезавам в една руска игра за скоростно шиене. Почти 22000 кръстчета без контурите, ушити от 01 до 12 март. Като ги сложа в рамка, ще ви ги покажа пак.
04790e64725bt.jpg
[/URL][/IMG]

Момичета, много ме ласкаете, но се радвам, че надничате в страничката ми и моите щуротии ви харесват. Така ме поощрявате да шия по-бързо. Вече ще намаля темпото, че започвам да работя след тримесечен отпуск.
abazova_s така ме развесели. Има го твоя часовник, но е цели две страници назад.
sissak, руското състезание няма награди, ей така за спорта. Ще има някакви медали, които ще сложат в подписа на печелившите и титли златен сребърен и бронзов спринтьор и маратонец, но общо взето е голям купон.
ANIMONI, аз и на предишната среща имах номинация за "постоянно присъствие", но си продължавам в същия дух.
Няма как да отговоря на всички, затова :kissyou:
А това е най- новото ми произведение, предназначено за подарък. С него вече сме на второ място в руската игра.
a15fff833753t.jpg
[/URL][/IMG]

Много ви благодаря.:kissyou: а ето как напълних моята кошничка с яйчица на Лазаровден.
57a993d58a4ft.jpg
[/URL][/IMG]
87da17485299t.jpg
[/URL][/IMG]

:confused:Уж отпуската свърши, а ти шиеш пак като за олимпиада :D
:clap: Невероятни яйчица!
А аз да се изфукам на какво ключодържателче отскоро си нося ключовете - с ламенце, с подкова и калинка - Благодаря ти Вени още веднъж!:kissyou:

Момичета, много ви благодаря за хвалбите!:kissyou:
GILDA за готвачите нямам обща схема, аз ги оформих така, като се съобразявах само с мястото където ще ги сложа. И понеже между тях оставаше празно място, го запълних с ястията на другите готвачи от серията. Мисълта на готвача с бирата е първият ми опит в поезията.
А ето какво измайсторих за празника. Част от тях са вече подарени.

Това са моите готвачи- помагачи. Те ще бдят покрай печката ми докато аз съм в нета или шия гоблени.
8ffd3c172fect.jpg
[/URL][/IMG]
8fc0fc4a1a76t.jpg
[/URL][/IMG]

А това е другият рамкиран гоблен, който вече има нов притежател.
16086e1db7aat.jpg
[/URL][/IMG]

Ето нещо, което не е много в мой стил, но не е започнато от мен. Аз просто реших да му дам шанс да види бял свят и го довърших.
19262aae9ad1t.jpg
[/URL][/IMG]

Не мога да не се похваля. Нямам нов гоблен, но имам награда от игра в един руски форум.
441b5e6e4cb6t.jpg
[/URL][/IMG]

Ето го и другото семплерче- кафенцето. Понеже обичам кафенце с кола, замених бисквитките с количка.:idea:
79fa94128d43t.jpg
[/URL][/IMG]

Последно редактирано:
Ей, колко много ме хвалите. Благодаря ви!:kissyou: А ето най-новото ми гобленче, което уших с голям мерак и на един дъх. Подарък ми е от Лили и много ми харесва и да си призная, че това е първата ми икона. Току-що изпрано и изгладено- бързам да ви го покажа, а утре ще му потърся и рамчица. Много ти благодаря, Лили!:kissyou::kissyou:
6614e7ef35b3t.jpg
[/URL][/IMG]

Да се похваля и с най- новата си придобивка- фъкана възглавница. За първи път правя това и ми достави невероятно удоволствие. Мисля, че се справих добре и за по-малко от седмица.
fb1865c53cfet.jpg
[/URL][/IMG]

Не мога да не се погваля. Това е новата ми грамота от играта в руския форум. Отново съм в десятката .
6f2c205a127et.jpg
[/URL][/IMG]

Назад