Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Хазяинът на Казанлъшки гоблени е Градимир Градев,а телефона за връзка с него е 0898920443 .Можеш да си поръчаш каталога директно на него и цени на гоблените.За повече информация разгледай цялата тема.
Здравейте и от мен, аз съм нова тук и се надявам че може да ме консултирате по някои въпроси. Купих си гоблена слънчогледите на Ван Гог от магазин в София пролетта на 2008 г.Той е на "Казанлъшки гоблен" и понеже вчера прочетох всичко по темата видях че пишете с какви конци са вашите гоблени.В момента шия друг гоблен-на друга фирма но ми стана любопитно моят с какви конци е. Та като отворих кутията на нито едно чиле няма етикетче.Всички са само със знаците по тях а на кутията пише че гоблена е с конци: :Mez-Anchor Германия. Аз ли нещо неразбирам? Интересно беше че кутията беше отворена когато я купих. Сега се замислям дали продавачките не са си сменили конците с други.Моля някоя от вас ако и се е случило подобно нещо да пише.Ще съм ви много благодарна,не че няма да си го ушия и този но поне да знам и повече в този магазин да не влизам.
Аз лично имам много добри впечатления от качеството на българските конци.Не са ми мръднали цветовете на неща,които съм шила /и закачила/ от преди 20 години.Много по-малко ми се усуква конеца от "Пъпетс".Имам още известно количество запаси от тях/през 80-те години се намираха с връзки в завода/ и ще ги изшия :yes:През 2003 година си купих "Джулия" с български конци на "Казанлъшки гоблени", в кафевите кутии, същите. Дори си пазя кутията. Явно след това са спрели да работят с български...
Някой шил ли е такъв, за да сподели дали резултатът е добър. Чудя се дали да не подменя част от конците с ДМЦ или Анхор![]()
Радвам се, че има опитни любители на българските конци, защото ми е мъчно, че родното производство не се цени като качествоАз лично имам много добри впечатления от качеството на българските конци.Не са ми мръднали цветовете на неща,които съм шила /и закачила/ от преди 20 години.Много по-малко ми се усуква конеца от "Пъпетс".Имам още известно количество запаси от тях/през 80-те години се намираха с връзки в завода/ и ще ги изшия :yes: