Аз сега шия пак на тази фирма Добри Другари,но не го видях в каталога 

Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Благодаря ninfil. С твоето указание вчера купих хубав подарък за една приятелка от магазина в подлеза на операта - "Момиче с ръковина". Наистина там имат гоблени на Казанлъшки гоблен и приемат поръчки по каталог. Цените им са като тези вкаталога и при поръчка не се оскъпяват. през лятото там продаваха само щампи. Дори тогава си взех от тях Лебедов танц-щампа с конци и сега ми казаха, че ще ми направят рамката с отстъпка, ако си пазя касовата бележка. Има гоблени на златен гоблен, Нюанс Варна.
Здравейте, интересувам се от гоблена "Полски цветя "в каталога на фирма "Казанлъшки гоблени" . изпратете ми телефон за връзка с тях.:kissyou:
с уважение Надя
Хазяинът на Казанлъшки гоблени е Градимир Градев,а телефона за връзка с него е 0898920443 .Можеш да си поръчаш каталога директно на него и цени на гоблените.За повече информация разгледай цялата тема.Как мога да получа този каталог? Или да го поръчам.И мога ли по него да направя поръчка онлайн?
Пусни това което търсиш в тази тема и ако може покажи картинка: :idea:може и някои dа помогне за гобен закупен 1984г- каза се Роdопска уица на СП Среdец. Нямяме части от схемата. Преdvаритено багоdорим