Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Здравейте!
Видях, че в този каталог има и гоблени с малко цветове. Подходящи ли са за начинаещи? Ако да, може ли да ми напишете с кои е най-добре да започна? Благодаря Ви!
Някой попита къде може да намери тези гоблени в Бургас. Едно от момичетата тук спомена,че открила ново магазинче в подлеза на операта. Ходих и наистина има едно малко магазинче,в него имаше само гоблени на тази фирма,но много малко. Бедно е доста на стока,но може пък да доставят желаното. Аз лично само надникнах отвън,не влязох изобщо.
Nelli, Radi, presi07, извинявайте момичета, но не ми се ще в тази тема да се обсъждат конците и гоблените на завод Казанлък. Че пак ще стане объркване между гоблените на завод Казанлък и тези на фирма "казанлъшки гоблени". Преди време в една друга тема се случи точно това и заради това отделих темата за казанлъшките гоблени. Надявам се да ме разберете и да няма сърдити.
тукМОЖЕ ЛИ ТЕЛЕФОНИТЕ НА ТАЗИ КАЗАНЛЪШКА ФИРМА- ХАРЕСВАТ МИ МНОГО НЕЩА
v4era vidyh golymoto patuvane na kazanlahki goblen, no behe komplektovan s coats, a ne s papets. moly obysnete razlikata i nykoi dali e 6il s tyh.