Каталог на фирма "Казанлъшки гоблени"

• Началник на темата Началник на темата Val4e
  • Начална дата Начална дата
Днес получих каталога на "Казанлъшки гоблен" и исках да ви го представя, но не мога да ги кача, пише, че били много големи. Но който прояви интерес да пише на Л.С., ще му го пратя, има и цените. И подчертавам това не са гоблени на завода в Казанлък, друга фирма е и аз лично съм много доволна от тях, но нямат интернетстраница. Този гоблен е от там. Комплектоват ги с pupetc и anhor.

Можеш да го изпратиш на мен ако искаш, а аз да се опитам да намаля снимките и да ги прикача в тази тема.

nelllispas@abv.bg

новите цени от 2009г.:
Провери дали това е всичко, че може нещо да съм изтървала.

Благодаря много, че споделихте с нас каталога. :kissyou: Но как да си поръчаме като няма сайт в интернет. Пък не мога и да ида до Казанлък. :confused:

За да не правя реклама на фирмата, ще ти пусна телефоните на ЛС.
Да не се шашнеш, че се обажда един мъж на мобилния - той разработва моделите. Пращат с куриер, без никакъв проблем.
Ще ти дам телефон и на магазинерката в единия от магазините , където продават. Тя също се ангажира да изпраща с наложен платеж. Много са любезни всички.

Давай ги, че си харесах 3 гоблена. Щом става и по пощата ще се пробвам.

Бях приятно изненадана

Не мога да не споделя с вас хубавата изненада, която получих днес. Вчера поръчах три гоблена за приятелки от този каталог. Пристигнаха още днес, но каква беше изненадата ми, когато видях, че сумата, която трябваше да платя беше значително по-малко от предвидената. Помислих, че е станала грешка и се обадих. Мъжът, който се занимава с тези гоблени ми обясни, че ни е направил 30 % отстъпка понеже гоблените са били повече от един.
За сравнение само ще кажа, че аз това лято от Варна си купих голена холандската воденица с конци пъпетс за 26 лева, а сега същият гоблен с конци анхор излезе 21, 70. А пътните разходи като си ги разделиха трите ми приятелки им излязоха по 2 лева. Изобщо си е изгодно отвсякъде.

О-хоооооооооо, усещам как ще се комбинирам с някой от Пловдив, за да си пуснем поръчка..
Пловдивчанки........
Радрод- къде си :D, ти май се интересуваше от тази фирма...

Момичета,казанлъшките гоблени си заслужават нашето внимание.Поръчах си малката Св Ана.Дойде за два дена.А като я уших,без два цвята ,от всички конци ми остана за още два гоблена.Като я изгладя ще я покажа.

В Бургас продават ли някъде гоблени на "Казанлъшки гоблен"?. Много ми хареса "Целувката" от каталога, но не ми се занимава с обаждания и поръчки, искам да отида и да си купя. Имат гоблени със съвременни теми.

В Бургас продават ли някъде гоблени на "Казанлъшки гоблен"?. Много ми хареса "Целувката" от каталога, но не ми се занимава с обаждания и поръчки, искам да отида и да си купя. Имат гоблени със съвременни теми.

Както искаш, но да знаеш, че в магазина ще ти излезе по-скъпо, от опит ти го казвам.

Искам да си купя един гоблен. В този случай няма да ми направят отстъпка при поръчка от фирмата. А темите им са по-интересни.

Може ли и за мен каталога на "Казанлъшки гоблен" - ако трябва ще си платя.
milena_tl@abv.bg

Предварително благодаря.

Виж каталога на първа страница в тази тема и си го свали, ако не можеш ми пиши на лични и ще ти го пратя по пощата.

Назад