hrisipisi 29 Юни 2008 #1 Реших да покажа и моите гоблени. Това са ми първия ученически опит и "синия период"
hrisipisi 11 Август 2008 #10 След повторно рамкиране /в Слънчоглед/ , което пак не е както трябва показвам отново маковете и новото ми попълнение с мъниста.
След повторно рамкиране /в Слънчоглед/ , което пак не е както трябва показвам отново маковете и новото ми попълнение с мъниста.
hrisipisi 4 Октомври 2008 #12 Успях да се преборя с един малък гоблен на Дименшънс - даже го дадох за рамка.
hrisipisi 21 Декември 2008 #13 Отдавна не съм завършвала нищо, но този Летен двор изпревари останалите.
hrisipisi 28 Декември 2008 #14 Не мога да не се похваля с красивия и оригинален подарък, който получих от Дорис
hrisipisi 17 Януари 2009 #15 Да се отчета с подаръка от съфорумките за рожденния ми ден - вече готов.
hrisipisi 28 Февруари 2009 #17 Това са моите лебеди на Вервако с мъниста. След като смених 3 рамки най - накрая успях да ги направя.
Това са моите лебеди на Вервако с мъниста. След като смених 3 рамки най - накрая успях да ги направя.
hrisipisi 21 Март 2009 #18 Последно време шия само животни, но след тези зебри на Elsa Williams ще сменя рефрена