hrisipisi 3 Април 2011 #41 Най - накрая и аз да завърша нещо: едни жирафчета на Roayl Paris и едно йероглифче на Panna ( от mimico ще чакаме цялата серия :idea
Най - накрая и аз да завърша нещо: едни жирафчета на Roayl Paris и едно йероглифче на Panna ( от mimico ще чакаме цялата серия :idea
hrisipisi 14 Август 2011 #42 Колкото да не е без нищо- 2 мечета на Вервако от мен Последно редактирано: 10 Декември 2011
hrisipisi 12 Септември 2011 #43 Поредното фарче на Дименшънс, което направих за изложбата:idea: Последно редактирано: 12 Септември 2011
hrisipisi 4 Януари 2012 #45 Нещо подарено ми за предния рожден ден, което чак сега завърших ( не съм фен на Милена Стил)
mimiko Гобленар 4 Януари 2012 #46 Много си потайна :idea: хем не шиеш, хем вадиш нови неща как става този номер :clap: не съм го виждала досега
Много си потайна :idea: хем не шиеш, хем вадиш нови неща как става този номер :clap: не съм го виждала досега
did_tag Гобленар Модератор 31 Януари 2012 #49 Чудесни :clap::clap::clap::clap: А щом имаш само 7 за довършване си за завиждане........:gipsy:
margo67 Гобленар 31 Януари 2012 #50 Чудесни са:clap::clap:Уж не шиеш, а все показваш нови и красиви неща
hrisipisi 25 Март 2012 #56 Малко дреболии от мен: 1ви опит за пендибул,калъф за ножица и игли и много сладки великденски зайчета
Малко дреболии от мен: 1ви опит за пендибул,калъф за ножица и игли и много сладки великденски зайчета
Светла Петрова Гобленар Модератор 25 Март 2012 #58 Много са красиви "облечени" Съвсем друг вид имат гоблените в тези красиви рамки.Поздравления и за дребосъците
Много са красиви "облечени" Съвсем друг вид имат гоблените в тези красиви рамки.Поздравления и за дребосъците