HRISIPISI

• Началник на темата Началник на темата hrisipisi
  • Начална дата Начална дата
Това е моят най-голям гоблен досега, благодарение на който уших доста малки

Да покажа едно малко подаръче за дъщеря ми и едни много сполучливи маргарити шити от майка ми от списанието Рисунки с игла

Показвам ви моята испанка на Ланарте и едно мини на Дименшънс. Много ми харесва тази картинка само дето вместо куки и прежда е трябвало да сложат гоблен , всичко друго е идеално.

Бавно и славно (за разлика от русенските колежки ) успях да завърша моя Клейтън и дори го сложих в рамка

Ето моята молитва 3 в 1 .Взаимствала съм от молитвата на Ния и Ленка и доста импровизирах. Щеше да е за подарък, но си харесах измислицата и ще си я задържа.

Да ви покажа моята русалка на Mirabilia. Според мен стана чудесна:shy2: и за мое учудване се шие доста лесно и бързо.

Eто я моята красавица в рамка , само дето се наложи аз да си я опъвам и гладя наново, че я бяха сложили измачкана:(

Преди няколко месеца и аз се запалих по книгоразделителите и уших няколко, даже им сложих картинка и на гърба. Оказа се обаче, че никъде неискат да ми ги ламинират понеже били дебели, затова се пробвах на едното в къщи с ютията и долу-горе се получи.

Да покажа единственото ушито от дъщеря ми преди няколко месеца, което сега рамкирах /бързо и мина мерака:(/

Назад