neli0909 Гобленар 24 Септември 2010 #141 Браво Евка,мното е сладък дракончо а и крейника се вижда:clap::clap::kissyou:
Amazonka 24 Септември 2010 #145 Това драконче е много сладичко,не съм виждала този модел преди,но проблясва и крейника,не се притеснявай,личи че има.
Това драконче е много сладичко,не съм виждала този модел преди,но проблясва и крейника,не се притеснявай,личи че има.
lali Гобленар 25 Септември 2010 #148 Като верен фен на ХАЕД ще кажа само едно - ВЕЛИКОЛЕПНО Е, страхотно драконче, със страхота усмивка. Поздравления
Като верен фен на ХАЕД ще кажа само едно - ВЕЛИКОЛЕПНО Е, страхотно драконче, със страхота усмивка. Поздравления
did_tag Гобленар Модератор 25 Септември 2010 #150 Може да не е фотогеничен, но...................... според мен е УНИКАЛЕН :clap::clap::clap::clap:
djavka 25 Септември 2010 #151 Момичета, много ви благодаря! С голямо желание го започнах, спирах го на няколко пъти, но в крайна сметка съм много доволна от резултата. И аз си го харесвам тоя "накахан Синчо"....
Момичета, много ви благодаря! С голямо желание го започнах, спирах го на няколко пъти, но в крайна сметка съм много доволна от резултата. И аз си го харесвам тоя "накахан Синчо"....
Ducky Гобленар Модератор 25 Септември 2010 #152 Много е хубав дракончо, изглежда ми, че е с много шиене, но си е струвало :clap::clap:
bop_bop_mara 28 Септември 2010 #157 И аз се присъединявам към фенклуба на дракончето Много настроение има в това гобленче, поздравления за търпението и майсторството! :clap:
И аз се присъединявам към фенклуба на дракончето Много настроение има в това гобленче, поздравления за търпението и майсторството! :clap:
djavka 23 Декември 2010 #158 Хайде да се похваля малко и аз преди Коледа. Но не с коледни дребосъци... Имам си нов Рогоблен: И нови три рамки:
Хайде да се похваля малко и аз преди Коледа. Но не с коледни дребосъци... Имам си нов Рогоблен: И нови три рамки:
Svetlana Lazarova 23 Декември 2010 #160 АБЕ ХОРА ,КОГА ВИ ОСТАВА ВРЕМЕ ДА СЪТВОРИТЕ ТОЛКОВА МНОГО КРАСОТИ ?!?