Изложба на гоблени и шевици в София

• Началник на темата Началник на темата desi_stoeva
  • Начална дата Начална дата
Мили приятелки,

На 23 юни /понеделник/ в 17:00 часа в зала 205 на Руския център /ул. "Шипка"/ се открива изложба на шевици и гоблени под надслов "Танцът на иглата". Тя ще бъде отворена за посещения до 27 юни, а всеки ден от 11 часа за тези, които са свободни, ще има различни презентации за приложението на шевиците и бродериите в бита. Повече информация за програмата ще можете да получите на място.

Моя милост ще има скромно присъствие с четири или пет творби, така че, който желае да ги види /и мен покрай тях!/ - нека заповяда.

Поздрави от мен! :kissyou:

Деси, задължително ще дойда!
Но до колко часа вечер ще е отворена изложбата?
Дали ще успея след работа да я разгледам?:confused:

Деси, благодаря ти за информацията, непременно ще дойда да разгледам :kissyou:

Еееее, много малко дни е тази изложба и то само през работни дни. Искам да я видя , но незнам след работа дали ще успея.

Малеее,как ви завиждам че можете да отидете и да видите изложбата.И аз искам догодина да организирам тук една изложба:party:,но незнам точно как става,а и ще ми трябват доста гобленчета,а аз ги нямам..............:( Деси искренно ти пожелавам голям успех!!!:kissyou:

Малеее,как ви завиждам че можете да отидете и да видите изложбата.И аз искам догодина да организирам тук една изложба:party:,но незнам точно как става,а и ще ми трябват доста гобленчета,а аз ги нямам..............:( Деси искренно ти пожелавам голям успех!!!:kissyou:

Ако искаш, ще помагаме! :loveglasses:

Деси, страхотна новина :clap: На всяка цена ще дойда . Обаче, прости ми наглостта, не може ли да се включат и други девойки с техни творби в изложбата, ей така, да се поизфукат малко :D !?! Или изпуснахме всички срокове ?

Бибе, срокът не е изпуснат, но това е изложба на клуб за бродерия и, за да участваш, трябва да си негов член.

Ако не беше така, щях да ви организирам много по-рано. Което пък не пречи да си направим един ден наша си изложба, на софиянките от форума. :greeneye:

Деси, казвай къде е клуба :D Или като се видим на изложбата ще си говорим?! Аз мисля още в понеделник малко след 12ч. да дойда. А идеята за изложба на наши си, форумски девойки и младежи, е страхотна и мисля, че всички ще подкрепят идеята. Да вземем да се организираме, но това май е за друга тема?!?!

mareha, не мисли за гобленчетата. Ние ще ти ги донесем на ръка.:D:D:

Деси, благодаря за нформацията. Непременно ще разгледам изложбата.:greeneye::clap::idea:

:loveglasses:ще се постарая да доида на всяка цена даже ще попитам за теб!!!

Деси, поздравления за изложбата:clap:, макар че не можах да изляза навреме от болницата и да дойда на откриването. С огромно нетърпение ще чакам да покажете снимки, както ми обеща при срещата ни в София.:idea:

Назад