Изложба на гоблени и шевици в София

• Началник на темата Началник на темата desi_stoeva
  • Начална дата Начална дата
Доколкото ми е известно, Динко Админа трябва да достави снимки!

:D

Слушайте сега, какво се случи вчера. Една рускиня харесала два от гоблените ми и искала да ги купи. Аз изобщо не съм очаквала такова нещо, защото изложбата не беше обявена като базар, но вчера ми се обадиха и трябва да ходя да се пазарим. Дайте някакъв ориентир, какви пари мога да й взема, като имате предвид, че:

1. Двата гоблена са 1:1 с размер 20:17 см.
2. Шити са с Анхор.
3. Уникати са /изобразяват пейзажи от Мелник и Несебър/. Сама съм правила схемите и нямам намерение да ги давам на никого, затова тези гоблени ще останат "единствени в света" :D.
4. Не са в рамки, а в паспарту.

Там има едни експерти, които твърдят, че гоблен с такива размери и качество на изработката не може да падне под 350 лева, и то при условие, че е конфекция, а не уникат.

Моля, посъветвайте ме!

Деси,а ти самата на колко ги оценяваш?Добави още 100-200 лв. отгоре от твоята оценка и после можеш да се пазариш.Така можеш да и направиш отстъпка и да е доволна руусккинята.А накрая и ти ще си доволна,защото ще спечелиш това което би искала да спечелиш.Поне моето мнение е такова.Надявам се да си разбрала какво искам да кажа.Успех в продажбата!!!

Хей какво стана със снимките? Айде де, много съм нетърпелива вече :gipsy: Колко пъти заничах тук :confused:

Слушайте сега, какво се случи вчера. Една рускиня харесала два от гоблените ми и искала да ги купи. Аз изобщо не съм очаквала такова нещо, защото изложбата не беше обявена като базар, но вчера ми се обадиха и трябва да ходя да се пазарим. Дайте някакъв ориентир, какви пари мога да й взема, като имате предвид, че:

1. Двата гоблена са 1:1 с размер 20:17 см.
2. Шити са с Анхор.
3. Уникати са /изобразяват пейзажи от Мелник и Несебър/. Сама съм правила схемите и нямам намерение да ги давам на никого, затова тези гоблени ще останат "единствени в света" :D.
4. Не са в рамки, а в паспарту.

Там има едни експерти, които твърдят, че гоблен с такива размери и качество на изработката не може да падне под 350 лева, и то при условие, че е конфекция, а не уникат.

Моля, посъветвайте ме!

Квадратче разграфена панама (20:20 бода) онлайн струва 3 Евро - наши гобленарки го продават за 3 лв ... Уникалността на гоблените ти, според мен, трябва да е двойно на стойността им ... МИНИМУМ ... Дори не знам аз на твое място дали бих ги продала ....

Здравейте момичета,
днес ходих да разгледам изложбата, наистина е страхотна :clap:. Има доста гоблени които не съм срещала до сега и ми беше много приятно да ги видя.

А гоблените на Деси са впечатляващи, "Мелник" ме впечатли особенно много, не че и другите не са хубави, но този Мелник... просто е невероятен. :thumbup: :clap:

Здравейте момичета,
днес ходих да разгледам изложбата, наистина е страхотна :clap:. Има доста гоблени които не съм срещала до сега и ми беше много приятно да ги видя.

А гоблените на Деси са впечатляващи, "Мелник" ме впечатли особенно много, не че и другите не са хубави, но този Мелник... просто е невероятен. :thumbup: :clap:

Благодаря за милите думи.

Успях да отида във вторник на представянето на Коутс.
Днес за съжаление нямаше как да отида, но смятам утре да направя всичко възможно да присъствам и на представянето на Дименшънс.

Има много красиви гоблени :).

Моля те, разкажи за представянето на "Коутс"!!! Много исках да присъствам, но времето, в което се провеждат тези представяния ми е безкрайно неудобно. :(

Момичета, изложбата е много добра!
Много красиви творби има!
Извинявам се за качеството на снимките, но не бях подготвена и действах с телефон!

Започвам с творчеството на Деси.

Последно редактирано от модератор:
Деси, толкова са ти хубави гоблените!

Ако си решила да ги даваш, поне не ги подарявай!:cry:

Продължавам с другите творби!

Танче, ти си душа - камбана! Много те обичам и благодаря, че показа на момичетата това, което искат.

Аз съм душа камбана, ама ти си баш майсторка-гобленарка!

Браво на теб! И не само на теб, де! Големи красоти видях!

Толкова от мен!
Щеше да има повече, но ми падна батерията на телефона!:cry:

Много, много са красиви!

Деси, а да знаеш дали участват в изложбата и наши колежки - съфорумки?

Някои гоблени ми бяха много познати!

Назад