Мисля, че не, освен някоя тайно да пише във форума и да не ми е казала. 

Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Това са творения на майстор Деси Стоева!Изложбата е,наистина внушителна! А,разбирам,че това не е всичко? Особенно ме впечатлиха тези 2 гобленчета! Ако,може малко повече информация за тях!
Предполагам това са гоблените на Деси .....Изложбата е,наистина внушителна! А,разбирам,че това не е всичко? Особенно ме впечатлиха тези 2 гобленчета! Ако,може малко повече информация за тях!
Слънчогледите са великолепни на живо, в първия момент от далеч ми заприличаха на картина и си наврях носа в тях че да видя правилноОтносно слънчогледите-невероятни са-давайте фирмата или направо схемата-нема кво да чакаме-пленителни са.Тук е и мястото да кажа, че леко се разочаровах от Ръченицата-заради нея спец. ходих мин год да гледам на Мърквичка изложбата в Нац. галерия-много време го гонех този гоблен да го видя наживо, ама...нещо не ми хваща окото-очевидките да разкажат в подробности за него, моля!!!
Не. Изложбата е на клуб по бродерия в които участва Деси Стоева.И понеже нямам жреме да чета назад- Изложбата на гобленарки от форума ли е?:wine:
Моля те, разкажи за представянето на "Коутс"!!! Много исках да присъствам, но времето, в което се провеждат тези представяния ми е безкрайно неудобно.![]()