Среща на гоблените ДОБРИЧ

• Началник на темата Началник на темата veni_3000
  • Начална дата Начална дата
за срещата

този път ще се постарая да дойда, за да видя новите красоти, които сте сътворили.

Списък
1.daniel4i
2.veni_3000
3. gallaksia
4. cuki_muki
5.dianka
6. asyabg
7. dorina + приятелка
8. z_iva

Записването приключва два дни преди срещата!

Последно редактирано:
Ей момичета такива интересни срещи си правите че ще ме накарате накрая и аз да дойда. :D

хайде пишете и мен засега и стискайте палци да не се развали пак колата, че да мога да дойда

Ако не ми мине котка път, там съм, че и една дружка от друг форум поканих.

имам ангажимент затова ще закаснея. Ще доида към 15.30 дано да е останал някои

:(Много съжалявам ,но току що се прибирам .Възникна ми неотложен ангажимент и не успях да дойда.

Момичета, СРЕЩА НА
12 СЕПТЕМВРИ 2010 Г. - 13.00 ЧАСА, ПИЦАРИЯ "МОЦАРЕЛА" под Областна управа :kissyou::kissyou::kissyou:

Здравейте! От седмица - две съм във форума и съм пропуснала всичките ви срещи. Моля, имайте пред вид и мен при следващата.

Ей, Дорис! Чак сега ти видях поста - язък изтървахме сбора, ама нищо............ другия път:D

Скоро среща - подир сурваки, така че стягайте се момичета - ОБЯВЯВАМ ЗА СРЕЩА ВТОРАТА СЪБОТА ОТ ЯНУАРИ, НО ДА ЗНАЕТЕ ЧЕ МОЖЕ И ДА ПРОМЕНИМ ДЕНЯ!:kissyou:

Момичета, извинявайте, че пиша тук, но търся курсове по шев и кройка в Добрич. Може ли някой да помогне?

:hello:Момичета, среща на 15.01.2011 година(събота) от 13,00 часа в пицария "Моцарела" под областна управа.

ЖЕЛАЕЩИТЕ НЕКА СЕ ЗАПИСВАТ МОЛЯ!

Последно редактирано:
Назад