Среща на гоблените ДОБРИЧ

• Началник на темата Началник на темата veni_3000
  • Начална дата Начална дата
Момичета, ние няма ли този месец да се видим? Не ви ли домъчня една за друга? Хайде давайте място, час и дата и да се срещаме по - бързичко, само ние стоим и не си организираме срещи.:kissyou:Вени и Кати да не се ослушват ами казват дата:!:

Дата на срещата: 27.03.2010г. Час: 13.00ч. Място:Пицария "Моцарела". Записването започва - моля пускайте постовете си , за да уточним броя на присъстващите и да запазим места! :kissyou:

На мене ми е удобно.В понеделник ще говоря със една съгражданка от Генерал Тошево да дойдем двете ако не се мятам на маршрутката и пристигам.Ще се уточним по- късно за колко места става въпрос.
:clap:Браво за организацията Даниелчи.Добре ,че има активни хора между нас.

И аз съм за поспедните няколко дни бях толкова заета с моята дъщеря че нямах време да вляза в форума и не съм видяла че се организира среща .

И аз съм за поспедните няколко дни бях толкова заета с моята дъщеря че нямах време да вляза в форума и не съм видяла че се организира среща .

организира се и още как, хубаво че писа иначе аз щях да те запиша, без теб за къде, няма Вени - няма среща!:kissyou:

Списък
1.daniel4i
2.veni_3000
3.kati - pati + приятелка
4.dianka
5.asyabg
6.ivi4ka
7.dorina
8.марияна
9. gallaksia
10. z_iva
11.Ценка

Записването приключва два дни преди срещата!

Последно редактирано:
:idea:ех,най-после да ви открия.Приемете и мен,моля !И аз искам да дойда на срещата
така че ,ако може ме пишете.
Даниелчи,:kissyou:

Ех,кога ще стане утре-вече нямам търпение да ви видя:idea:
дано само да не ми мине котка път.
До скоро момичета и лек и усмихнат ден днес!

Момичета, масата е запазена на името на Тодорка Филипова. Казвам, за да знаете, че който отиде първи, да не се чуди. Моцарела срещу Централ.

За всички, които не дойдоха - МОГАТ САМО ДА СЪЖАЛЯВАТ! Срещата мина страхотно, ето и двете съфорумки, които се присъединиха към нашата група

gallaksia и марияна:kissyou:

Здравейте! Хайде daniel4i , юни е чакаме среща!

Ето ви среща:

19 юни 2010 година /събота/

13 часа, пицария "Моцарела"

:kissyou: Хайде милички записването започва и приключва два дни преди срещата, за да можем да направим резервация:!:

Назад