Срещатат мина страхотно ще се виждаме вече и в Добрич,тепърва ви предстои да видите какви красоти творим в нашия град.Дъки ще те чакаме с нетърпение да дойдеш на нашите срещи ,а косата си отиде малко промяна:idea:.
Аз също съм от Добрич, но чак сега видях за срещичката. Може би другия път ще се опитам да се присъединя към вас. Видях много интересни гоблени с дръвчета. Не съм ги виждала преди.
Е момичета срещате си се , снимате си се ама ние не знаем кой гледаме. На следващите снимки чакаме да ни кажете кой кой е.
А пък за красотите който сте показали нямам думи. Браво добрички таланти! :kissyou:
Мариянче, пицарията се намира срещу ресторант "Централ", под Областна управа - Добрич. Когото и да питаш всеки ще те упъти към областна. Ще те чакаме.:kissyou:
Ле-ле какви сте ми хубави и засмяни. :-| И какви чаршафи с красоти сте показали. Нямам думи. Тази година когато ходих на море за първи път бях в Добрич при кумците ни, който живеят там и ми хареса градинката с детският кът и дарвеният град. Мойте деца умряха от щастие. Тази година ако идем пак на море задължително ще дойда на ваша среща, ако си я организирате заради мен разбира се. :kissyou:
Ей, момичета, личи че сте страхотна дружина-весели и щастливи от срещата!:clap:Показаните гоблени са чудесни!:kissyou:
Катенце,да не си почернила косата или от снимката изглежда така!
Прекрасни сте, момичета:kissyou:
Очарована съм от вашите творби:clap:Ами то все едно, че е изложба от уникати:clap::kissyou:
Много е хубаво, когато човек вижда толкова усмихнати и мили лица:kissyou: