Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
И аз правих в неделя подобна, но вместо бисквити сложих едни изостанали шоколадови бишкоти. + сметаната,желатин, плод но от компот праскови и банани. То май само идеята остана. Много вкусна беше, щом я сложих във фризера в 12ч., а към 20 свърши. Добре, че имаше и крем-карамел да си дояждатSteny каза:Всъщност тук искам да благодаря на Ванчето за рецептата на нейната торта със сметана ,кайсии и бисквити. Аз малко промених рецептата, понеже се оказа, че нямам компот с кайсии и ползвах 2 банана, сметаната бе от сухата на д-р Йоткер - 2бр и за всеки случай и 2 желатина на Биосет сложих. Бисквитите бяха от чаените. Получи се много добре и понеже носих на баба ми през уикенда, тя много я хареса - нали е мекичка![]()
Очакваме с нетърпение! Досега не съм попадала на такива рецепти.Steny каза:Момичета точно преди 10 години, за 70-ят юбилей на баба ми правих една торта на два етажа, като вторият представляваше езеро. Уви нямам снимки от тогава, но гледах от една книга. Тази вечер ще поровя да намеря книгата и утре ще сканирам снимката на работа. Обещавам и да разкажа как я направих.
Много се радвам,че ви е харесала.Още повече,че си е моя измишльотина. :idea:Steny каза:Всъщност тук искам да благодаря на Ванчето за рецептата на нейната торта със сметана ,кайсии и бисквити. Аз малко промених рецептата, понеже се оказа, че нямам компот с кайсии и ползвах 2 банана, сметаната бе от сухата на д-р Йоткер - 2бр и за всеки случай и 2 желатина на Биосет сложих. Бисквитите бяха от чаените. Получи се много добре и понеже носих на баба ми през уикенда, тя много я хареса - нали е мекичка![]()
Е сега мога да споделя от опит - снощния, за тортата на дъщерята, която снимах, но сигурно другата седмица ще пусна (по технически причини, апаратчето е просто)sladka hapka каза:Прекрасна е тази торта. Ще обясниш ли по-подробно как направи синьото езеро и лебедите?