sidika - gobleni

• Началник на темата Началник на темата sidika
  • Начална дата Начална дата
Истинско удоволствие е човек да надникне в страничката ти! Поздравления !
:clap::clap:

blagodarya vi momi4eta, abe tya stenata ne e 4ak tolkova golyama :D , ama nali e koridor - taka izglejda , i az re6ih da si sloja tam seriyata na panna :idea: sega imam svobodno myasto v antreto, za tam sım namislila edna druga seriyka , po4vam ya vednaga sled damite :gipsy:

blagodarya za podkrepata , i na men s krıst4e po mi haresva :kissyou:

Sidika, да знаеш направо онемях като гледах последните ти творения, всичко е прекрасно.:clap::clap::clap: Иначе за фона и аз мисля, че с кръстче е по-добре.

И аз съм на мнението на останалите.Сиди, с тези йероглифи ме зарибяваш все повече и повече-май вече събра цялата серия-така на стената са много красиви.

ANIMONI, mila 6tom ti haresvat po4vay gi , mnogo sa lesni da znae6 , a za seriyata ima o6te edno , no nego ve4e naistina nyma da go pravya - lo6o mi stana ot yeroglifi :D , 6ega - 6ega , iskah da sa ne4etno 4islo - moite sa 7 , zatova poslednoto ne sım go pravila :confused: , ako se re6i6 imam gi vsi4kite shemi , ako ti lipsva nyakoya pi6i :kissyou:

eto tova ne sım go 6ila - brakosı4etanie

Вс, вс е прекрасно мила! :kissyou: Поздравления!!! Дамите са чудни, но и на мен по ми харесва изпълнението на фона с кръсчета ;)

Сиди,шия ли ги точно бракосъчетанието и аз ще го оставя-току виж се излъжа иначе да подпиша/пък така си ми е добре/.Ако някое ми се губи-ще свирна.

seriya dami , ve4e v gotovi , sega zapo4vam 4arivna mit - seria lotos i ribki - lo6oto e 4e shemata e tsvetna - ne gi obi4am , 4erno belite s znatsi po sa mi priyatni , ama i edno go obyasnih :confused:

i edno mıni4e v ramka

po4vam gi : a s tsvetnata shema 6te izlyaza na glava , nyama kak :(

Пак красоти - дамите са станали чудесни :clap::clap::clap:
И мъничето - също, прекрасно е с тази рамка :clap::clap:
А тези лотоси нямат ли пренабор????????

Пак много красота ни показваш Съдика!Но по отношение на цветните схеми ме учудваш-лично на мен ми e много по -лесно с тях ,но всеки си има прдепочитания де.И новите ти начинания са прекрасни!Бързам вече да ги видя:D

sidika много красота има на твоята страничка. Момиче ти кога си почиваш, сама ли уши всичкото това нещо. Невероятно е :clap: :clap: :clap:

А тези лотоси нямат ли пренабор????????[/QUOTE]

did tag ,ami ne sım im sre6tala prenabor , no nyama stra6no - ne sa golemi shemite , a i znatsite sa malko zatova nyama nujda ot prenabor ,6te se spravya , mersi vse pak :kissyou:

Невероятна колекция имаш:clap:А този триптих на Чаривна мит и аз съм го харесала затова ще следя с интерес.

Дамите са станали СУПЕР!
Прекрасни са!
Гледам, гледам и не мога да откъсна очи!:clap::clap::clap:

Назад