sidika - gobleni

• Началник на темата Началник на темата sidika
  • Начална дата Начална дата
Както всичко твое до сега и този гоблен е прекрасен!Браво!:clap:Кажи сега кое следва .....знам ,че избора ти ще е перфектен както винаги ,но не мога да сдържа любопитството си...:D

Както всичко твое до сега и този гоблен е прекрасен!Браво!:clap:Кажи сега кое следва .....знам ,че избора ти ще е перфектен както винаги ,но не мога да сдържа любопитството си...:D

ami sega sım pak na panna - prodıljenie na yeroglifite - 2 broya

zapo4nah s 6tastieto , a za ribkata nyamam kly4 s dmc , klyu4a mi e v gamma , i sega 6te tırsya v neta tablaitsa za preobrazuvane na konsite :confused:

Дим. си е Дим. -семейство лъвове са величествени.А за йероглифите -ще продължавам да се радвам на твоите ,докато им дойде реда на моите.

Мила, страхотни са ! :loveglasses: Никога не съм шила на черна панама и сега като ги гледам така ме изкушават :D

Сидика прекрасни са лъвчетата.Попълни колекцията с животинки и сега почваш на черна панама.Браво на теб.Благородно ти завиждам за прекрасните гоблени.:kissyou::kissyou:

Голям и труден гоблен са тези лъвове. Но си заслужава усилието,защото резултата е невероятен!

Оооо за малко да пропусна, кога успя да ги завършиш тези разкошотии, лъвовете са върха - много бързо станаха и красиви при това - мога само да предполагам колко са зарадвали новия си собственик. :clap::clap::clap: Поздравления и за йероглифите - също са разкошни и предполагам по-леки от Дименшъна - да са ти честити.:kissyou::kissyou:

Браво,много красиви са станали тези лъвове!:clap:
/ И от баклавичката опитах,ах как я обичам!/:kissyou:
Успех в новите начинания!

Възхищавам ти се на търпението и майсторлъка, с които правиш все големи и трудни гоблени. Поздравления!

:clap::clap::clap:

Гоблена е разкошен. Има нещо величествено в тези лъвове. Да ти е честит!

Сидика,
всичките ти работи са уникални.Лъвовете са толкова величествени...
С голяма радост си открих в твоята страничка няколко от любимите ми..коледни врабчовци и гоблените с очите, по който се заглеждам от доста време..Благодаря ти,за настроението ,с което ме зареди!:kissyou::kissyou::kissyou:

Последно редактирано:
Прекрасен гоблен си изработила!:clap::clap::clap:
Гледам, гледам и не мога да си откъсна очите от тези величествени животни!
Всяко бодче си е заслужавало! А да не говорим за сухите тревичи, които те тормозеха!
ПРЕКРАСЕН Е!:kissyou:

Назад