sidika - gobleni

• Началник на темата Началник на темата sidika
  • Начална дата Начална дата
i az da pokaja moya posleden za 2009 godina goblen - sre6ta v gorata na zlatno runo :kissyou:

Последно редактирано:
Hayde da si pokaja ruskata troyka, ve4e gotova - golyam zor mi dade prez tezi jegi , ama si struva6e , mislya 4e dobre se polu4i :greeneye:

i dve kalinki, ot koyato ednata 6te e za podarak :idea:

hayde da si iztupam mıni4etata :oops: napraveni mejdu drugoto za po4ivka,,,,,

denejnaya gora na panna, zlatna ribka na panna , ot koyato napravih i iglenik ,
i dve malki permin4eta ,,,,

za lyubopitnite , sega se zahva6tam za yeroglifite na panna - na 4erna panama

dosega ne sım 6ila na takava - 6te se opitame da vidim

Последно редактирано:
seriyata mi "PANNA" e gotova - momi4eta za pırvi pıt 6ih na 4erana panama - e ne e bilo tolkova star6no de ,tıkmo i sviknah i te gotovi :D

i edno kote za rojdenniya den na sin4eto :idea:

Последно редактирано от модератор:
Страхотни нови попълнения!Винаги свежи гоблени има на страничката ти!Поздравления!Котето е много оригинално и носи много настроение!

Zaradi tezi drebosıtsi lıvovete mi ne napredvat , no nay seriozno gi zahva6tam ve4e :idea:

eto s kakvo se zanimavah naposledak.....

i tezi salfetki, koito vse o6te ne sam gi oformila :idea:

zapovyadayte na kafe :kissyou:

Последно редактирано:
ех тези красоти кафетата кога ще намеря време за тях а са като малък шедыовър

Страхотни са всички, но идеята за кафето най-много ми хареса. Поздравления!:clap::clap:

Ехеее,мноого кафе се пие у вас.Ако спечеля екскурзия до Турция няма да пропусна да ти дойда на едно кафенце/но да знаеш че ще наблегна на баклавата/.Графики много обичам,но нещо май си се отпуснала-минаваш на все по-малки размери.

Ехеее,мноого кафе се пие у вас.Ако спечеля екскурзия до Турция няма да пропусна да ти дойда на едно кафенце/но да знаеш че ще наблегна на баклавата/.Графики много обичам,но нещо май си се отпуснала-минаваш на все по-малки размери.

blagodarya vi mnogo momi4eta, golyam stimul ste mi , mnogo vi obi4am :kissyou:

ANIMONI , prava si da ti kaja , golyama po4ivka mu drıpnah, tryabva v nay skoro vreme da izlyaza ot tazi vılna :D ina4e may 6te ya karam samo s malki , a gorkiya dim. da me 4aka :(:oops:

a za kafeto zapovyaday , i baklava 6te namerim nyama stra6no ,,,,,,,,,,,,

Сидика разбрах че заради тези красоти си зарязала лъвицата.:idea: Много са красиви.
А за баклавичката и аз се нареждам след Анимони.:D:D

Еха колко е апетитна.Благодаря Сиди.Бъди жива,здрава и все така вежлива.:kissyou::kissyou::kissyou:

Назад