Силве,много,ама много хубава е станала картата!!!Чудя ти се,с тез мънички дечица,кога ти остава време за шиене?А сега какво си захванала,ще ни покажеш ли мъничко?
Приеми и моите адмирации за прекрасната ти колекция , разгледах я с голям интерес и освен ,че е отлично подбрана и изработена и рамките ти са много сполучливи !:clap::clap::clap:
Мамануши, размерът на готовия гоблен е 45 на 38 см. Изглежда труден, ама на практика не е и е доста увличащ. Смяната на цветовете и пъстротата, и многото фигури го правят приятен за шиене. Има само кръстчета, контур, френски възли и мъниста.
Фантазийка, много ти благодаря за милите думи. Шия основно вечер и то не всеки ден. Сега ще подпукам Ланарте, чакат ме доста нещица за шиене, любимите ми култури. Започнах едно японче сега, ето това:
поздравления и от мен. Не бях влизала в страничката ти до сега и останах впечатлена от всичко, което си направила. Успех и в следващите ти проекти,а сладурките да са кротички та да показваш честичко нови неща.:clap::clap::clap:
Аууу, срамота, не съм се хвалила тук от 100 години. Та да поотупам темата от праха да ви представя едно Юпонче на Ланарте, което привърших преди 20-на дена.