и аз да си изтипосам творчеството

• Началник на темата Началник на темата marulka_s
  • Начална дата Начална дата
Силве,много,ама много хубава е станала картата!!!Чудя ти се,с тез мънички дечица,кога ти остава време за шиене?А сега какво си захванала,ще ни покажеш ли мъничко?

Поздравления за поредната красота!:clap::clap: Много е хубава тази карта,няма да ти казвам колко пъти влизам в страничката ти да я гледам...:D

Приеми и моите адмирации за прекрасната ти колекция , разгледах я с голям интерес и освен ,че е отлично подбрана и изработена и рамките ти са много сполучливи !:clap::clap::clap:

Направо нямам думи страхотна е тази карта не бях я виждала до сега .А и изглежда доста трудна:clap::kissyou::kissyou:

Много, много благодаря момичета за милите думи.

Мамануши, размерът на готовия гоблен е 45 на 38 см. Изглежда труден, ама на практика не е и е доста увличащ. Смяната на цветовете и пъстротата, и многото фигури го правят приятен за шиене. Има само кръстчета, контур, френски възли и мъниста.

Фантазийка, много ти благодаря за милите думи. Шия основно вечер и то не всеки ден. Сега ще подпукам Ланарте, чакат ме доста нещица за шиене, любимите ми култури. Започнах едно японче сега, ето това:

L35085.JPG

поздравления и от мен. Не бях влизала в страничката ти до сега и останах впечатлена от всичко, което си направила. Успех и в следващите ти проекти,а сладурките да са кротички та да показваш честичко нови неща.:clap::clap::clap:

Много красив и интересен гоблен! Голямо удоволствие е да разглеждам страничката ти :clap::clap::kissyou:

Аууу, срамота, не съм се хвалила тук от 100 години. Та да поотупам темата от праха да ви представя едно Юпонче на Ланарте, което привърших преди 20-на дена.

picture021ea.jpg

Прекрасна!!
Браво!!!:clap::clap:
На страничката ти видях гоблени,които до сега не съм виждала.:kissyou:

много нежно гобленче до сега не го бях виждала красота и нежност браво много ми харесва ;) 6+

Браво,Силве!!!:clap:Още един красив гоблен в твоята колекция!Да ти е честита японката!:kissyou:

Назад