и аз да си изтипосам творчеството

• Началник на темата Началник на темата marulka_s
  • Начална дата Начална дата
С риск да накъртя с моите зеленчукове:shy2:, но вече са тотално завършен проект, висящи на стената, много им се радвам и искам да ги споделя с вас.

Такааа, за да не ме забравяте ето още нещо от мен.

Обувчиците на Вервако за едни нероден юнак, на който избродирах името и датата, за да видя как да наместя цифрите и буквите, ако има промяна ще разшивам.

А не мога да не ви покажа и рамкираните орхидеи, те вече са на стената.
Силно се надявам до няколко дена да ви покажа и гейшата на Дименшънс, последни напъни останаха.[:]

Ето да добавя още малко творби от семейството ми - тези двата са бродирани от мама и снаха ми - Бурята е от мама, а есента от снаха ми. Негърчето вече е мое производство.

Благодаря ви момичета, гейшата беше първото ми гобленче на Дименшънс и изобщо първият гоблен с кръстчета, контурен бод, френски възли и т.н., имам доста забележки към мене си, но като цяло съм доволна. Жих го почти 2 години, но с много паузи и много други гобленчета между него, но слава богу вече приключихи и започнах ето това нежно ангелче пак на Дименшънс:

Хайде и аз да се похваля с моята така наречена Ангелинка. Близо месец я ших и то с голям кеф.
Ето я и нея, изпрана и съхнеща.

В духа на Коледа ви представям последното ми творение на Дименшънс, колетни котаци :idea: Още мокри и неизгладени.

Привет отново, за да не забравяте показвам последните си творби в духа на Коледа. Поредните коледни джаджички на Дименшънс.
Желая на всички весели празници с много подаръци. :kissyou:

Такааа, ето, че мога да ви представя вече и първия завършен гоблен за тази година. Много приятно Дименшънче, ших го с голям кеф и стана готов за две седмици, така обичам аз, бързо, бързо да се види резълтатът :idea:

Хайде довърших още едно Дименшънче. Докато излезна от каманаците и тревата го проклинах, много смяна имаше, но пък небето го изкарах за 2 дена, беше песен. Уших го за подарък и сега ще го рамкирам и ще го подарим на един много добър човек.

Благодаря ви момичета още веднъж за милите думи, давате ми стимул за нови неща.

Ето ги двата рамкирани облена. Ангелинка е за подарък за швейцарската ни племенница, а орхидеите са си за мен.

Привет отново, бързам да ви споделя последните нови неща при мен, първото е рамкирано фарчето на Дименшънс, а второто тъкмо го изпрах и изгладих, отново на Дименшънс - Цветята на Париж

Ами за рамката на Парижките цветя отново ще се възползвам от оригиналната идея на Дименшънс - двойно паспарту в два цвята, единият ще е тъмно лилав, а другият сив. На място ще избирам рамката. Дизайнерите на Дименшънс правят лесен избора ми на паспарту и рамка. В интерес на истината Парижките цветя ги има разработени и на бежова панама, но черната ми е слабост и когато го поръчвах избрах черния.

Сега започнах поредното творение на Дименшънс, което още като го видях го посветих на бебенцето, което очаквам, защото бях убедена, че отново ще е момиче и така се оказа. Вярвам, че ще го завърша преди да родя. До юли има време. От вчера се трудя над това:

Хайде аз съм готова да показвам Ангелинка, уших я на един дъх, просто песен е този гоблен. Горещо го препоръчвам на онези, които харесват подобен род гоблени. Сега неродената ми мома вече си има наречено гобленче и съм спокойна. В най-скоро време се надявам да ви представя още едно ново нещо, но като му дойде времето.:greeneye:

Привет отново от мен, аз съм готова с последното си творение, този път е на Ланарте, шие се като песен, уших го за близо 20 дена. Сега отново минах на Дименшънс и се надявам скоро да мога да се похваля отново.

Много ви благодаря момичета, хубаво е да види човек труда си оценен. Та за Ланартето да ви споделя, имам до сега три ушити и всички вървят страшно бързо. Сега съм хвърлила око на Испанската им танцьорка от новата колекция. И на нея ще й дойде времето.
Иначе с малката и домашната работа нямам много време за шиене и шия основно вечер.

Иначе сега започнах ето този, подарък за брат ми за РД-то му, той си го хареса и избра, отново Дименшънс

35018.jpg

Чук, чук аз пак съм тук ;-)

Ето ме с готовия гоблен, направо ме влуди тази кафява гама, но нали е за подарък и си налегнах парцалите да го ушия. Сега определено искам нещо цветно и шаренко да подхвана.

Ето ги лодките:

img5380l.jpg

Още веднъж сърдечно благодаря момичета. Гери, циганката е запленяваща и бързо се шие, както повечето неща на Ланарте. Надявам се да я свърша преди да родя :shy2:

Иначе магазинът, от който си поръчвам нещата на Дименшънс от Ибей е ето този http://stores.shop.ebay.com/Caryn-R..._sidZ2698808QQ_trksidZp4634Q2ec0Q2em14QQ_vcZ1. Внимавайте, съществува риск от пристрастяване :gipsy:

Хайде да си поотупам темичката от прахта и да покажа едно рамкирано нещенце и една циганка на Ланарте.

Бавно вече става шиенето при мен, защото бебка се роди на 4-ти юли и от тогава времето за хобито ми е кът, но ще дойдат и по-добри времена. Та понеже ангелинка я ших в чест на беба, след раждането я рамкирах, а вчера успях да завърша и циганката на Ланарте, та не мога да не се похваля :loveglasses:.

img5560u.jpg

img5686u.jpg

Назад