и аз да си изтипосам творчеството

• Началник на темата Началник на темата marulka_s
  • Начална дата Начална дата
Благодаря ви момичета. За рамката да кажа, че съм адски доволна от ателието, в което рамкирам. По идея на снимките на Дименшънс, започнах да правя двойно паспарту и се получава наистина добре, а в ателието не само, че работят добре, ами и на доста прилични цени. Тази рамка, с двойното паспарту и всички екстри излезе 22 лева, невероятно, но факт.

Иначе бебка е със сериозни колики, аз имах много малко за довършване, но полека лека стана. Сега съм планирала следващата ланартевска красота.

Чук, чук, има ли някой тук? Да изтупам темичката от праха и да покажа последната си творба, испанката на Ланарте. Тадааааааам:

img5905.jpg

Хихик, сразихте ме със суперлативи, думи нямам. Това гобленче ме плени още като го видях в пролетния каталог на Ланарте и не ми даде мира, докато не го уших. Сега действам по следващите проект, а с бебка някак се напаснахме и ме оставя и да шия.

Тези красавици ги подготвям за една игра Робин, та рекох да се похваля и тук. От доста време са ми влезли под кожата тези Уфце и сега дойде време да ги изкарам. Понамачкана е панамата, но сега стартира играта.

img5982d.jpg

Хайде да не ме забравяте бързо ви представям един съвместен проект с моя дружка, която преди година и нещо го започна и уш до половината и аз сега го изтиках до финала. Уших го с много мерак и сега му глася посещение в ателието за рамки.

img5997.jpg

Хайде да покажа рамкираните гобленчета:

индийките:

img6018.jpg

испанката е снимана под кофти ъгъл, но на лампа със светкавица е така, нали е в черничко милата и блести доста, пък идеята е да се добие представа от рамката:

img6020.jpg

циганката:

img6023g.jpg

и парижките китки:

img6026d.jpg

Мале, мале, темичката ми прах хвана. Пропуснала съм да изтипосам последните си две творби и викам да го направя, че съвсем ще мина в 10-та глуха :confused:

Ето едни маслинки от мен на Дименшънс
img6425i.jpg

и Сара Мун на Ланарте
img6520w.jpg

За панамата на Сара Мун ме вдъхнови оригиналът. Видях, че неговата панама е по жълтеникаво боядисана и самата кака изпъква повечко, та аз вчера взех малко куркума, боя и четка и както беше изпран мацах. Внимавах да не боядисам и бродерията, но за идни проетки ще правя процедурата предварително, да не го мисля после.

Адашче, мерси ти:kissyou:

Видях на живо Сара и Маслинките на Дим.Още по-хубаво изглеждат!:clap::clap::clap:Марулче ,почна ли новият гоблен?

Чук, чук има ли някой тук? Позабравих си темата аз, ама като нямаше с какво да се хвала. Ето я картата вече готова за хвалба:

img7643.jpg

Лелеее, за пръв път виждама такава красота, уникален гоблен, много интересен :clap::clap::kissyou:

ПОЗДРАВИ

Леле, тази красота я виждам за първи път. Прекрасен гоблен:clap:

Със сигурност пътешевствията са твоя страст.Много оригинален гоблен .Да можеше човек да отиде на всичките тези места.:(

Наистина уникален гоблен:loveglasses::clap:Толкова много контур и надписи в един гоблен е много труд!Браво !:clap::clap:

Назад