и аз да си изтипосам творчеството

• Началник на темата Началник на темата marulka_s
  • Начална дата Начална дата
Ето, че и аз се реших да изтипосам творчеството си, не е голямо, но пък си го харесвам. Имам толкова още запланувани неща, че не зная дали ще ми стигне животът.

Хайде да започвам: :idea:

Няма значение че са малко, важното е че на теб ти харесват, а гоблените ти са наистина много хубави.:)

това са последните ми неща, като от зеленчуковата колекция на Вервако ми остават още 2 зеленчука - праз и моркови.

Няма значение че са малко, важното е че на теб ти харесват, а гоблените ти са наистина много хубави.:)

Благодаря ти Рачко, казвам, че е малка, защото тук съм виждала огромни неща, завидни колекции, големи майсторки има. Аз лично продължавам да "боцкам" с голям мерак и да оставям нещо след себе си.

Ето, че и аз се реших да изтипосам творчеството си, не е голямо, но пък си го харесвам. Имам толкова още запланувани неща, че не зная дали ще ми стигне животът.

Хайде да започвам: :idea:

Творчеството ти си е направо огромно :clap:
А за заплануваните неща - не се притеснявай, всички сме на тоя хал .Даже колежки тук във форума се шегуват, че им се иска денонощието да има повече от 24 часа и седмицата да е повече от 7 дни ... :D
Поздравления за брат ти - иконата е страхотна! А от твоите творби особено ме впечатли рибаря , който аз незнам защо съм си кръстила "Хемингуей" :D
Но и другите ти творения не са за пренебрегване! Чудесни са! :kissyou:

"Изтипосаното" от теб въобще не е малко, красиви неща си избоцкала!:clap::clap:

:clap::clap: А тези са за майка ти и брат ти!

А що се отнася за плановете - май всички сме хванали тази болест :D - искаме всичко което ни харесва да изшием.

колекцията ти е прекрасна БРАВО на теб и на майка ти и брат ти май цялото семейство сте се закрастили:D:D:D

Бравооо,страхотна колекция...:clap::clap:
Особенно много ми харесаха зеленчуковете,като ги гледам веднага се сещам за ракийка..:D

Поздравления за "малката"ти колекция,която всъщност е доста внушителна!
Всички гоблени са страхотни!А и с трима гобленари в семейството ще е по-лесно да ушиете всички запланувани.:clap::clap::clap:

Иначе сега се трудя над два проекта, както казах зеленчуците на Вервако и ето тази гейшичка на Дименшънс:

Последно редактирано от модератор:
Отново много ви благодаря за милите думи, хубаво е когато има кой да ти оцени творчеството и по този начин ме стимулирате за нови и нови гоблени:kissyou:.

Ето го последното ми творение, топло, топло. От колекцията на Вервако ми остават само морковите, за два дена мисля да ги изпоскам.

Такааааа, първо да ви приветствам с едно Христос возкресе, да ви пожелая весели празници, с много веселба!

Ето, че зеленчуковата ми колекция на Вервако се оформи и приключих последния зеленчук - морковите.

А също така малката Африканка е в рамка и виси със страшна сила на стената :D

Такаааа, дойде време да поотупам темичката си от праха и да пусна новото си творенийце:gipsy:. Доволна съм от резултата, сега ще му мисля и рамката, стана бързо, но съответно гейшата мина на заден план, сега пак ще я подхващам :confused:

Бързам да се похваля и с рамкираните вече зеленчуци, смятам да ги скачим три по три с халки и така да ги закачим на стената, но тук вече ще действа половинката, а ето ги и самите зеленчукове :idea:

Иначе смятам да са така наредени, както съм ги снимала - едното си е чиста салатка, а другото са взе зеленчуци, растящи в земята.

Назад