ДРЕБНИ СЛАДКИ

• Началник на темата Началник на темата nelka
  • Начална дата Начална дата
Бамби, браво за всички сладки, които правиш! :thumbup: А целувки направи ли? Не съм пекла скоро, а няма да ми се разсърдят в къщи, ако им опека. [:] Не съм сигурна в температурата. Знам, че има значение и печката, но при желание, може да се пробва няколко пъти.

Ами целувки от белтъци няма да правя. Oтказах се, точно защото разбрах, че трябва сума ти време да ги суша във фурната и накрая я станат-я нестанат, а струват стотинки на магазина.
Но мисля да направя една торта с помоща на Djemma. :idea:

Бамби, СТРАХОТО!!
Виж как неволята все още продължава да е добър учител!
Спорна неделя!
142smd.gif

Скарлет,

Благодаря за снимките и поздрав за резултата!
Прекрасно са ти цветовете, виж колко са различни от тукашните!
Нали всичко стана много красиво и си доволна? Кой знае каква е радост у дома!

Лек ден нататък!
144smd.gif

За радост все още не мога да кажа,защото малчуганите събота и неделя ги разпределям у бабите(да не скучаят) :D и използвах,че ги няма и направих сладките.Сега ги чакам да си дойдат и ще им ги покажа,ще ги почерпя,след,което тихомълком ги скривам за Коледа. [:]

Иначе таткото беше много доволен,че имам занимание и както той се изразява "не го занимавам с глупости",т.е. да обикаляме по магазините. :D :D :D

Абе хора, разкажете за един мъж, който обича да ходи по магазини!!!!!!!!!!!! :(
Никога не съм чувала за такъв.
А после природата била съвършена! Ами глупости! Двата пола сме точно от две различни галактики! :cry:

И аз не съм срещала мъж,който обича да пазарува. :cry:
Според моя мъж във всички магазини има едно и също,така,че нямало нужда да обикаляме.Влизаш,купуваш и си тръгваш,ето това е неговата философия. :oops: :D :D

Аааа, за пазаруване дума да не става, но когато го ''изтървем'' в магазин за бурмички или не дай си боже в магазин за рибарски ''такъми''/принадлежности/, елате и го гледайте..... :D

Искам и ааааз такава глазура!!!
Момичета тези зведички направо ме побъркват вече! Аз че ще замеся пак едно тесто- ще замеся, но все си мисля, че няма да успея да я докарам така тази украса. :(
И колко е лъскавичка само... Ееех, красота...

Strais,

Да си призная, и аз съм по бурмичките и дрелките...
183smd.gif

Ама май и там пак повече се бавя от половинката.
А за другите магазини- точно както е със Скарлет, ако може даже се купува без да се пробва!!

Бамби, за курабийки с глазура може да си ползваш каквото и да е тесто, не е нужно да е описаното , нито да е коледно.
130smd.gif

strais каза:
Аааа, за пазаруване дума да не става, но когато го ''изтървем'' в магазин за бурмички или не дай си боже в магазин за рибарски ''такъми''/принадлежности/, елате и го гледайте..... :D

strais,за рибарските такъми и аз знам какво е.Преди да се родят децата,мъжът ми казваше,че постоянно купува за да си направи хубаво оборудване за риболов.Това обаче с копуването продължава и до днес,само,че оправданието сега е:"За децата,бе жена!!!" :D :D :D :oops: :wink:

Момичета, с вас е много приятна неделята!
Скарлет, много свежи и весели курабийки! Аз още не смея да се престраша (за бисквитки с глазура) и май ще е по-добре да се радвам на вашите успехи.

52mangas.gif

Мислех да не правя повече сладки, обаче с тези красиви целувки от жълтъци, не мога да издържа, още повече, че ми останаха 3 жълтъка от глазурата за медената къщичка и елхата. Отивам да правя доза и половина от сладките, очаквайте резултата. :D

alys каза:
Момичета, с вас е много приятна неделята!
Скарлет, много свежи и весели курабийки! Аз още не смея да се престраша (за бисквитки с глазура) и май ще е по-добре да се радвам на вашите успехи.

52mangas.gif

alys,не му мисли много. :wink: Както си стоиш,изведнъж си кажи:"започвам" и се захващай.Така и желанието е по-голямо,а и ако сте забелязали най-хубавите неща се получават,когато не се каним и не ги плануваме. :wink: [:]

Ето ги жълтъчните целувки. Ама те били много нежни. Наистина за пръв път чувам за такива целувки, но ще ги правя и за напред, мерси Нели за рецептата.

Съвсем изключих, че Нелка е написала в рецептите за температурата. Попитах по инерция, защото все това ми е проблем кое на колко градуса се пече.

Назад