Скромно,но от сърце

• Началник на темата Началник на темата boqna
  • Начална дата Начална дата
Надявам се скоро да успея да ушия това,което съм започнала,но за момента все още съм на фимо вълна:greeneye:

:kissyou: на всички посетили страничката ми-а ето нещо новичко и много лятно. :greeneye:Основата е седеф,а рисунката-акрилни бои .

Ох, искрено ти завиждам на многостранния талант! И на мен ми се иска да мога всичко :D.
:clap::clap::kissyou:

:clap::clap::clap:К-та е много стилен , а орхидейките са закачливи!!

Последно редактирано:
Boqna :clap::clap::clap:Вече нямам думи,с които да опиша бижутата,които създаваш.Мога да кажа само едно искрено браво!

:kissyou:Хиляди благодарности за това,че ме подкрепяте и за милите думи!Ето една нова приумица.Когато видях този модел шал-яка,се влюбих в нея.Помолих майка да ми оплете,а аз си измайсторих брошката към него ;)

Боянче, както винаги си много оригинална!Поредната красота!Не спираш да се занимаваш с няколко неща наведнъж.Как го правите момичета? Аз се разсейвам ако подхвана две ,три разработки.Още веднъж -поздравления!:clap:

Приеми моето поредното голямо възхищение от креативността ти... :clap::clap::clap:
Невероятна комбинация :kissyou:

Благодаря, момичета:kissyou:!Радвам се,че ви харесва,а ето нещо,което отново не е моя идея,но много ми допадна.Още едно приложение на филца ;).Диадемата е по поръчка на дъщеря ми.Като за първи път съм доволна от резултата:idea:

Ето две нови нещица от мен-едно колие на пролетна тематика и още една филцова диадема за детенце:kissyou:

Назад