Скромно,но от сърце

• Началник на темата Началник на темата boqna
  • Начална дата Начална дата
Благодаря за подкрепата!А ето и един от първите ми опити със студен порцелан-надявам се да ви хареса:kissyou:

Благодаря,на надзърналите в моята страничка.Мацко и моята госпожица се радва на няколко комплектчета,но много бързо им разказва играта;)
А сега искам да ви покажа един комплект.С колието спечелих трето място в конкурс,организиран от групата във фейсбук Polymer Clay & Fimo in Bulgaria.Надявам се и на вас да ви хареса :kissyou:

Благодаря на всички за милите думи!:kissyou:
Tazzzz,материала е полимерна глина,за момента използвам основно от марката "Fimo".
А ето и крайното оформление на колието и гривната за една млада дама :idea:РЕших да разкрася малко подложката,на която съм ги закрепила.Надявам се,че ще ви хареса.

Продължавам на фимо вълна.Едно бижу -комбинация от полимерна глина и рисунка с акрилни бои и едни ключодържатели или аксесоари за чанта(кой както го предпочита ;) )

Благодаря на всички,които ме подкрепят в начинанията ми!:kissyou:Сега ви показвам една кутийка,която направих за подарък.Специални благодарности на mimiko за платовете :flower:!Надявам се този експеримент да ви хареса.

Благодаря,момичета!:kissyou:Реших да пробвам да направя един малко по-различен модел коледни топки-ето го крайния резултат,надявам се да ви допадне!

Благодаря още веднъж ,момичета!:kissyou:Ето още една коледна топка.:greeneye:Надявам се да ви хареса!

Да си поразбутам малко темичката с последните ми бижута.Надявам се да ви харесат:kissyou:

:kissyou:Благодаря на надникналите в страничката ми!Ето нещо новичко.Покрай бебешката визитка,която шия в момента,продължавам и с фимото.Надявам се,че ще ви хареса.

Скъпи,дами,искам да споделя с вас радостта си.С този комплект ,който по-рано показах,станах един от шестимата победители в конкурса на сайта marabu.bg -"Зимна приказка".Печеля в категория най-оригинални мъниста.Виртуална почерпка от мен :cookies::party::kissyou:

Благодаря на всички,които ме подкрепят в начинанията ми,а ето и последната топка,която направих за Надето(nvvs).Наденце,:kissyou:

Назад