Скромно,но от сърце

• Началник на темата Началник на темата boqna
  • Начална дата Начална дата
Здравей,страхотна колекция имаш,поздравления от мен!Искам да те попитам имаш ли схемичката на гобленчето с пантофите!Много са сладки искам да ги ушия за моята племенница,която е на 4 месеца :)

Много, много красота ......................... :clap::clap::clap::clap::clap:
Продължавай да ни радваш!!!

Още веднъж благодаря!:kissyou:РАдвам се,че и на вас ви харесват.
tsufata890221,ще те помоля на лични да ми пуснеш e-mail-а си,за да ти пратя схемата на бебешките обувки.Усмихнат ден на всички!

Много благодаря още веднъж!Сайта не е само мой,Надето (nvvs) участва с прекрасните си ръчно изработени картички и бижута,но от името и на двете благодаря за пожеланието!:kissyou:

Благодаря!В неделя ще го донеса на срещата.А ето и един комплект,с който участвах в конкурс ,за съжаление не беше от наградените,но аз много си го харесвам.:gipsy:

Благодаря!В неделя ще го донеса на срещата.А ето и един комплект,с който участвах в конкурс ,за съжаление не беше от наградените,но аз много си го харесвам.:gipsy:

съжалявам, че не е бил от наградените, а какви ли са били те?!
Смятам, че това бижу е наистина превъзходно, особено цветовете много ми допадат!

Здравейте,отново!Благодаря на всички,които надничат в страничката ми и ме подкрепят в начинанията ми.:kissyou:Искам да ви покажа едни обеци,които са по поръчка на наша съфорумка :gipsy:.Пускам две снимки-на дневна и изкуствена светлина,защото цвета се променя.Обеците са правени към конкретно колие,но тъй като разполагах само със снимков материал,се надявам да съм нацелила или поне да се доближавам до оригиналния цвят.Мони,надявам се да ти харесат.Хубав и усмихнат ден на всички.:kissyou:

Последно редактирано:
Назад