Галерия бродерия

• Началник на темата Началник на темата qni
  • Начална дата Начална дата
Наистина не мога да се сетя кой в сйта беше казал , че всичко се крде от нета и от други фирми , здъвсква се и си изплюва и ако човек може да види оригинала ще онемее.Най лесното нещо е човек да открадне в случая модели , ако наистина имат стил както е името им то той е този - на готово всичко. НО до кога......

Наистина не мога да се сетя кой в сйта беше казал , че всичко се крде от нета и от други фирми , здъвсква се и си изплюва и ако човек може да види оригинала ще онемее.Най лесното нещо е човек да открадне в случая модели , ако наистина имат стил както е името им то той е този - на готово всичко. НО до кога......

А според теб магазините откъде си вземат моделите:?: :confused:

здравейте момичета!Днес аз също си купих списанието, харесаха ми няколко модела.Относно запитването на abazova - ще върнат ушитите гоблени, аз вече се научих да шия 1:1 и да ти кажа става много хубаво, макар ,че са по-малки на размер. Този го шия така и е прекрасен!

Списанието си е много хубаво! Да не би някой схеми от нета да са по-добри.Ами много често срещам зов за помощ.Коя схема не е четлива,на друга липсвал ключа,на трета някои знаци се повтарят и т.н.Е момичета не е ли по добре да си вземем списанието,отколкото да хабим нерви! И мисля,че 2,50 е нормална цена за едно такова списание!
Е това е мое мнение!

:idea: и аз си го купих
и е по-добро от предишните броеве, защо не ги поздравим за опита да го подобрят вместо да ги критикуваме?
май ще започнат да дават схеми на български гоблени - само това да е съм готова да им :clap: :clap: :clap:

Хиляди извинения на редакцията на Галерия -Бродерия.Явно не съм прочела докрай условията и се усъмних в тхнт лоялност .

И аз си купих списанието и няколко моделчета много ми харесаха.Определено смятам,че дообработват схемите,защото модела,който участва в конкурса се предлага в нета с около 200 цвята,а в списанието е само с 18 цвята.Наистина резултата с повече цветове е по добър,но аз никога няма да започна гоблен с такова огромно количество цветове.На мен списанието ми харесва,а цената мисля ,че си е съвсем рамките на нормалното:idea:

И аз си купих списанието.Харесва ми.Има един ангел който със сигорност ще ушия.Моя съпруг е много впечетлен от него.Само че имам други два който вмомента шия.

Човек когато незнае нещо трябва да пита.Така че мили момичета помогнете ми .Искам да покажа какво шия в момента ,но някой трябва да ми обясни какво да направя.Компютъра ми има камера която снима.Вчера така не успях да прикача гобленчето което шия.Нова съм.Някой да ми да ми обясни. МОЛЯ ВИ !!!!!!!!!!

:loveglasses: искам да се "похваля" :D
днес си купих новото списания на галерия бордерия - какво да кажа, взех си го заради гоблена по Майстора, който рекламираха в предния брой, но някои от картинките на гоблените изглеждат меко казано странно...
вярно е, че не се знае как ще изглеждат ушити (най-вероятно различно), но като не те грабне картинката ... С една дума :confused: не съм сигурна, че са добре изразходвани 2,50
а иначе списанието все повече ми заприличва на "Рисунки с игла" - на последните страници каталог и отстъпки за комплект гоблени, макар, че не знам как се комбинират детски гоблен с Ноевия ковчег и гоблен на египетска фреска :gipsy:
:kissyou:

Напълно те разбирам.Чаках с нетърление да излезе броя с Балната вечер, защото очаквах да е голям колкото в "Рисунки с игла".Предложиха го 1:1 и ми се отщя да го шия.Просто не смея да го почна 1:4.Но затова пък"Джъмбо"много си го харесвам.

Момичета не ме отчайвайте .... този брой съм поръчала да ми го запазят, заради един гоблен, напомнящ картина на Майстора ........ беше на гърба на януарския.:(

:confused: точно заради картината на Майстора си го купих,
:loveglasses: все пак се надявам гоблена да изглежда по-добре от снимката, но от опита ми с комплектовките им с конци ариадна искрено се съмнявам :(
освен тази картина има 3 интересни възглавнички - схемите на две от тях вече съм ги виждала (и свалила) от форума, 3 гоблена на любовна тематика, ако някой ги почне по тези картинки сигурно трябва да го освидетелстват незабавно. Царевна лебед - направо за плач горката, сякаш валяк е минал през лицето и - все пак трябва да се има предвид, че цветните схеми и картинките не отговарят точно на готовия гоблен

:-| Аз харесвам списанието Галерия бродерия- удоволетворяваме напълно като качество и цена !:clap:

:confused: точно заради картината на Майстора си го купих,
:loveglasses: все пак се надявам гоблена да изглежда по-добре от снимката, но от опита ми с комплектовките им с конци ариадна искрено се съмнявам :(
освен тази картина има 3 интересни възглавнички - схемите на две от тях вече съм ги виждала (и свалила) от форума, 3 гоблена на любовна тематика, ако някой ги почне по тези картинки сигурно трябва да го освидетелстват незабавно. Царевна лебед - направо за плач горката, сякаш валяк е минал през лицето и - все пак трябва да се има предвид, че цветните схеми и картинките не отговарят точно на готовия гоблен

Незнам какви гоблени сте шили с конци Ариадна ,обаче гоблена който шия в момента за конкурса е стакива конци и мога да кажа че ми харесват.

Момичета ,за да я обърна снимката трябваше да сейфам в My Documents и после да ви я покажа.Обаче там се показват едни квадрати,запетайки и т.н.Някой да ми каже къде какво да бутна. Предварително ви благодаря

Аз- компютърно неграмотната:Предполагам, че въпросните запетайки означават на колко градуса трябва да врътнеш снимката, за се изправи.

abazova_s ,много добре се получава:clap: Успех в конкурса.Аз пък сега съм захванала полярна приказка от списанието и също много ми харесва как се получава.За момента не мога да ви го покажа,че няма с какво да го снимам,но довечера като се прибере съпругът ми ще го щракна с телефона му:idea:

toteva,наистина се е получила много добре.С какви конци го шиеш?В списанието не беше ли малко по-голямо на размер :confused:

Назад