Галерия бродерия

• Началник на темата Началник на темата qni
  • Начална дата Начална дата
:no: Галерия Бродерия ме дразни с това че препечатва схеми от Интернет - преобръща ги с някаква неизвестна програма която сдъвква дизайна, а на всичко отгоре даже не споменават чий е този дизайн. За съжаление повечето хора нямат интернет за да могат да сравнят "сдъвканата и изплюта версия" с оригинала; иначе веднага би им станало ясно за какво си дават парите.

Със същото съм мнение от няколко месяца,същите думи держа в главата си....Наистина,който няма инет много се радват на предлагани схеми във списание,казвали ми това,но мнение ми вече не така оптимистично като преди,но по навик продължавам да купувам списание,въпреки,че много отдавно не съм шила нищо от него по предложени схеми.Същото ми дразни във списание раскази за кучета,цветя или модели за плетене на една кука,според мен за тези теми има подобни списания.Все пак,името на спесание говори само за себе си...Така ли?

sledva6tite (ne si spomnyam to4no v koy broi)byaha napravili popravka na klyu4a na GURGULİTSATA :!: ako iskate moga da proverya starite broeve:?: pove4e ot dve godini sam polu4avala spisanieto 4rez etarva::!:

магазин за гоблени в София

В София до 36то СОУ има страхотен магазин за гоблени - също и рамкират. Освен това като съм ходила със схема от списание - и комплектоват, а не само механично да ти продадат конците... Направо са страхотни! Там няма лошо настроение .

Незнам откъде се препечатват гоблените в Галерия Бродерия ,но оттам уших по схема с конци Котва ,"ЕВА ".Получи се нещо страхотно .Племенника ми който живее в Германия я хареса много и аз я подарих.Някой път ще изпратя снимката.А за това че занимават читателите с плетива и кулинария и на мен не ми харесва особено, защото за тях има други списания.

Относно списанието "Галерия І бродерия"

Знае ли някой дали е излязло днес списанието?

Мила Елена ,

Много бързаш.Още сме 01.11.06 год.Миналия брой на Шуменския пазар дойде много късно.:confused: Незнам тиража ли е малък или читателите са много ,но много бързо се изчерпва.:greeneye:

Благодаря много!
Питам,защото на 1ви като питах няколко весникари и нито един не ми каза едно и също.

:hello:
Днес успях да намеря Галерия бродерия за Ноември и за мое голямо учудване този месец има доста интересни неща. Харесами предложеното Рождество, а и гоблена с Червената шапцица.
:gipsy:

Днес и аз се добрах до новия брой на списанието:rainbow:
Много хубави неща има този път!Иска ми се да ги ушия всичките!Най-много ми хареса Замъкът и Полярната приказка:loveglasses: Не мога да и се нагледам!

Да има много хубави моделчета.Но при такова море от схеми тук,не си заслужава да си го купувам!:)

Вие толкова го прехвалихте това списание че ще взема да си купя един брой да видя какво толкова хубаво са пуликували:confused:, не съм си го купувала от две години.

Най сетне днес 07.11.06 год успях да се сдобия със списанието "Галерия Бродерия":clap:

Утре ще го потърся списанието,но ако не го намеря:cry: Много харесвам гоблена с хъскитата,коледното куче и пейзажа с момичето,така че ако някой си е закупил списанието и вътре има схеми на споменатите от мен гоблени,моля сканирайте ги и ми ги изпратете,но първо ще си потърся списанието.А между другото на каква цена е?

Боже,каква евтенийка,а аз до сега не съм си закупила нито един брой.В понеделник ще пообиколя всички весникарски будки и дано да открия списанието:D

Здравейте! Аз си купувах списанието докато не открих този сайт! Шила съм няколко гоблена от детската серия и ми се получиха много добре. После ги открих в китайските сайтове. Поръчах си и няколко гоблена на Милена от редакцията, но пощинските разходи ми излезнаха солено! Единият гоблен беше с конци на ariadna но комплектовката се оказа много по-тъмна!Уших същия гоблен и с Anchor и разликата беше очебиина!

Назад