Галерия бродерия

• Началник на темата Началник на темата qni
  • Начална дата Начална дата
Не бях го купувала много дълго време. Този месец си го взех. Най-много ми хареса "Тема на броя".
А за конците Ариадна в самото списание е казано, че дава разлика в сравнение с Анхор. Все пак цветовата гама на Ариадна е по малка, но пък са много по евтини.

Нана,извинявай но аз разбирам че гоблен който е комплектован с конци Ариадна и ако се комплектова с ДМС или Анхор тогава ще даде цветова разлика от Ариадната.
т.е. предупреждават че гоблена няма да е сполучлив .Сега като прочетох моето написано и твоето ,мисля че и двете мислим може би едно исъщо.

:D
Сега прочитайки и двете съвсем се омотах. Та значи под модела с конци Ариадна пише "При използване на други марки конци са възможни леки цветови отклонения."
От опит: завъртайки ДМС в Ариадна цветовото отклонение се получи значително.
Все си мисля обаче, че за да сложат Ариадна са го имали в предвид и са наясно повече от нас.
Моето скромно мнение е, за сериозен гоблен по скъпи конци си заслужава.

Да се изкажа и аз по темата.Моя колежка направи такава врътка от Ариадна в ДМЦ от това списание. Стана страхотен гоблена и. Но преди да купи конците сравни цветовете по каталога на ДМЦ и на Ариадна. Тоест видя какви са цветовите отклонения още в магазина.Дори тези които не и харесаха ги смени с тези които на нея и допадат. Е верно е , че е професионалистка ....гоблена и стана префектен, лично го видях. Така , че и вие може да направитв така, в магазините има каталозите на пове4ето марки конци.:)

По повод "Галерия бродерия"

От две години не съм пропускала брой от това списание.Нещо последните броеве малко се разводниха, смисъл кръстословица, готварски рецепти ,рекламки.Ясно ми е , че не могат да побликуват вилерови гоблени или нещо подобно,но спокойно могат да се постараят и да компенсират липсата.На всичкото отгоре, не можах да си купя последният брой/ не е болка за умиране/ поради "ограничен тираж"!!!!!Някой имали го този брой и толкова ли е интересен, че е с "бутиков" тираж?Хубав ден!:loveglasses:

Не знам от кой град си,но тук в Пловдив списанието още го има на почти всички репове.Иначе за самия брой имаше няколко схеми,които на мен лично много ми допаднаха,а явно и на други хора,щом толкова се е купувал този брой.Някой беше сложил скан на корицата затова може да видиш горе-долу в какво се състои броят.

Кога ще излезе новият брой на списанието?И някой знае ли дали и тази година ще има календар?

:D :D :D Бързам да се похваля,но снощи съвсем случайно открих ноемврийският брой на списанието на жп-гарата.Много ми хареса:idea:

Момичета, аз, нали се похвалих, че участвам в една фондация за деца сираци- та от фирмата ми изпратиха панама, конци над 1300/точно четете/, схеми и др.Изпратиха ми и нови списания от предишните месеци за коледния ни базар. Ще ги продаваме на половин цена и парите отават за децата за домовете за сираци от нашия регион.Мои приятелки вече си взеха няколко комплекта. Зная, че е по-ефтино да си ги купите на място, но която иска - мога да ги пращам и по пощата/Малко като скрита реклама излезе/Благодарна съм от името на видинската група .

Хубав жест от страна на "Милена стил". Скорпионче, къде може да се видят нещата за вашия базар поне някои. Не видях Видин - базар в мама.
Дано съберете повече парички, че дечицата са много.

Декемврийският брой на Галерия Бродерия ще бъде по сергиите в петък, 15.12 . Забавянето е по вина на печатницата. Ограничения в тиража няма, напротив - расте! Календар с броя няма да има - проблемът е извън нашата компетенция.
Весели празници на всички!

Щом календар няма да има:(
Поне някакъв подарък ще има ли?
Излага се тая година това списание:cry:

Момичета, аз, нали се похвалих, че участвам в една фондация за деца сираци- та от фирмата ми изпратиха панама, конци над 1300/точно четете/, схеми и др.Изпратиха ми и нови списания от предишните месеци за коледния ни базар. Ще ги продаваме на половин цена и парите отават за децата за домовете за сираци от нашия регион.Мои приятелки вече си взеха няколко комплекта. Зная, че е по-ефтино да си ги купите на място, но която иска - мога да ги пращам и по пощата/Малко като скрита реклама излезе/Благодарна съм от името на видинската група .

Покажи нещичко , проявявам много голям интерес :clap:

Днес ве4е има списанието "Галерия бродерия" по реповете, но за съжаление няма никакъв подарък:( ,
а можеше да има нещи4ко, все пак КОЛЕДА Е ...........

Назад