rosi73 1 Февруари 2008 #6 годишните времена са от доста време, но все не мога да се наканя да ги рамкирам
rosi73 29 Април 2008 #10 това е следващия ми гоблен, готов е от една седмица, но едва днес успях да го снимам
rosi73 29 Април 2008 #11 започнах този гоблен благодарение на вас, надявам се да стане сполучлив, като начало малко се различава от картинката, но ще видим накрая
започнах този гоблен благодарение на вас, надявам се да стане сполучлив, като начало малко се различава от картинката, но ще видим накрая
rosi73 19 Юли 2008 #13 Писмо от татко вече е готов, за сега е без рамка /надявам се да не е за дълго/. Благодаря на всички, които ми помогнаха да го ушия. Откакто го видях нямах търпение да го ушия и мисля че си заслужава труда
Писмо от татко вече е готов, за сега е без рамка /надявам се да не е за дълго/. Благодаря на всички, които ми помогнаха да го ушия. Откакто го видях нямах търпение да го ушия и мисля че си заслужава труда
rosi73 19 Октомври 2008 #17 Вече и аз мога да прикачвам картинки и бързам да ви покажа Малката пианистка в рамка
rosi73 1 Ноември 2008 #19 Докато чаках да ми донесат един конец за предния гоблен успях да ушия две от колите за моя син