гоблените на rosi73

• Началник на темата Началник на темата rosi73
  • Начална дата Начална дата
Стархотни картички, перфектно оформление!!!! :clap: :clap:
И да питам... Много са ти правилни и хубави елипсите...готови картички с отвор ли си ползвала и ако да, от къде си ги купи(поръча) ? :kissyou:

m_rija, елипсите на картичките са направени на компютъра с една програма за рисуване и после ги изрязах с ножичка, леко изкривена отпред.

rosi73,благодаря за информацията :kissyou:
И аз обмислях да пробвам по подобен начин, ама сега като виждам резултата при теб - придобивам кураж :greeneye:.
Не , че си мисля че ще се справя толкова прецизно с ножичката, но поне ще пробвам :gipsy:

Прекрасни снежковци си ни показала! Благодаря за Коледното настроение, което носят картичките ти!

:clap: Роси, страхотни са картичките.
:idea: А били споделила програмата с която си ги правила, моля.

Последните картички са готови /имаше ги в Кауфланд 10бр. за 1,99лв./, аз само им изрязах отворите

А овалите на предните картички са правени на Корел драу/не знам дали го изписвам правилно/, но би трябвало да става на всяка програма за рисуване

Последно редактирано:
Роси много са красиви.А кошничката от къде я купи ?Много ми хареса както си ги аранжирала.

Всичките ти картички са страхотни!!!! Много красиви и с много прецизна изработка! :clap: :clap: :clap:

Назад