rosi73 31 Октомври 2011 #64 Вече започнах с картичките за новата година. Втората все още не е готова, но ще ви я покажа
Vili_SS 31 Октомври 2011 #65 Роси много са красиви. Продължавай и показвай , аз като не шия поне ти покажи твоите. Ще има ли една за свекито . Наистина са много красиви :clap: :clap: :kissyou:
Роси много са красиви. Продължавай и показвай , аз като не шия поне ти покажи твоите. Ще има ли една за свекито . Наистина са много красиви :clap: :clap: :kissyou:
DRashkova 1 Ноември 2011 #66 rosi73 каза: Освен с картичките се занимавах и с това Кликнете, за да разширите... Това е много нежен и красив гоблен, и е един от любимите ми. Станал е страхотен. :flower:
rosi73 каза: Освен с картичките се занимавах и с това Кликнете, за да разширите... Това е много нежен и красив гоблен, и е един от любимите ми. Станал е страхотен. :flower:
m_rija 1 Ноември 2011 #67 :clap: :clap: :clap: :kissyou: Само да попитам - от какво е нослето на еленчето, че не се вижда много добре, а ми стана интересно?
:clap: :clap: :clap: :kissyou: Само да попитам - от какво е нослето на еленчето, че не се вижда много добре, а ми стана интересно?
Pepito 1 Ноември 2011 #68 това ланарте е много нежно а картичките прекрасни . много изчистени , страхотна работа
rosi73 1 Ноември 2011 #69 Нослето трябва да е от червено копче, но никъде не можах да намеря подходящо, а моето е от един стар гердан
Нослето трябва да е от червено копче, но никъде не можах да намеря подходящо, а моето е от един стар гердан