Какво беше менюто ви вчера и какво е днес?

• Началник на темата Началник на темата GILDA
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Вчера беше -боб с кюфтенца и салата от домати и краставици,а днес-ориз с свинско !

:kissyou: Вчера лозови сарми , а за днес кюфтета с доматен сос и банички за закуска.

Джиди-папа(пържена питка в яйце),пържолка забулена в кашкавал и зеленчуци запечени на котлон.(печеното лукче е идея на Делфина)И печен сос.

Вчера- леща и пържен свински дроб, днес - пилешка супичка, задушени картофки във фурната и кекс

Днес лучена яхния с пилешко и шопска салата,а утре супа от спанак и салата от картофи.

Вчера - пиле със сос бешамел /на "Маги"/
Днес - ризото
Утре - мусака/пак с"Маги"/
А за следващите дни :uhhhh:

Днес-кюфтета с доматен сос и таратор,утре-панирани рачешки рулца с пържени картофи и салата зеле.

Fantaziq, ти явно си творец до мозъка на костите, творец по душа!!! Възхищавам се на разнообразното меню, на свежото поднасяне, на любовта, с която правиш всичко (не става без любов!!!) ... Да си жива и здрава, и да те носят на ръце "всичките ти мъже" - ако не ме лъже паметта трима сина и един татко :D

Агнешко с ориз,пресен лук,лапад,джоджен и киселец.Като добавка- кисело мляко.

Ами и аз като всички вас гледам да зарадвам семейството си с манджичка.Не съм мислела,че менюто ми е разнообразно,защото моите домашни хапват предимно месце.Но нали,тази тема е да си даваме идеи,когато се чудим какво да забъркаме...А ти Дени, с тези публични комплименти ме засрамваш:shy2:

Вчера супа точета,днес печено свинско месо със салата Ропотамо,а утре май ще е леща

Статус
Not open for further replies.
Назад