Какво беше менюто ви вчера и какво е днес?

• Началник на темата Началник на темата GILDA
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Вчера пилишки дроб с много лук и гарнитура ориз със царевица и грах десерт крем карамел.Днес пържени картофи с лионска наденица и салата маруля .Утре пържен хек с гарнитура варени картофи и десерт кекс:kissyou:

д

Салатка от зеленце,задушено цвекло в марината с чесън,ориз натюр,яйчена салата в майонеза и контра филе на фурна.Специално за моята половинка!

Салатка от зеленце,задушено цвекло в марината с чесън,ориз натюр,яйчена салата в майонеза и контра филе на фурна.Специално за моята половинка!

Страхотна и нестандартна вечеря,а ние тази вечер ще си хапнем пържени картофи и саламче,а за десерт бисквитена торта

Благодаря!"Стараем се",както се казва:DА тази вечер съм направила руло"Стефани ала Сиси"и гарнитурка ориз с грах.

Пилешка супичка с яйце за малкият ми син,че е настинал,а за нас големите месо с картофи под фолио.

Ехооо какво беше великденското Ви меню ?
В нас беше пинджувиш чорба (от агнешко дробине)и свински ребърца със гъбен сос (вместо пържоли)и кузунаци и спаначник :idea:

Пита , тирамису, козунаци , курабии

edce0f99dfe8.jpg

4723d473de6a.jpg

727221a90f9a.jpg

9a11bdd21f02.jpg

d39284a27ae5.jpg

Гоблените съм зарязала напълно,а готвенето съм ограничила,че много уроци имам...да си взема изпитите пък после ще "творя"....:gipsy:

Направих охлювчетата на iasi,месих,рязах,пекох,а се изядоха за десет минути.Наистина са много вкусни!iasi,благодаря ти,че ме стимулира да направя тези вкусни соленки!А това е процеса на приготовление.

Статус
Not open for further replies.
Назад