Какво беше менюто ви вчера и какво е днес?

• Началник на темата Началник на темата GILDA
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Вчера хапнахме по две кебапченца със зелена салата, а днес смятам да направя печено пиле, гарнитурата още не се знае

Вчера-панирани пилешки пържолки с брашнените картофки на Фантазия (страшни са),днес-дроб-сърма и десерта "Жадната калугерка" за обед,за закуска правих тостери,а за следобедна закуска-баница с българско сирене!!!

rd

:Брашнени картофки: Обелваш картофи,нарязваш ги на жулиени и докато са леко влажни,ги овъргалваш в брашно с щипка сол и пържиш на тиган в предварително загрято олио.:D Простичко,но вкусничко.А на лято се хапват с:upbeer:

ф

Снощното ми меню се провали,защото не се чувствах добре и останаха само" Млади картофи" с масло ,копър и магданоз,наръсени с черен пипер и сол и съответно запечени на фурна.

Понеже мен ме е налегнал грип съм на пилешка супа,
мъжете си угаждат с пекано пиле, арпа фиде и картофи на фурна.
Този път десерта ми е купешки - хасковски козунак със шоколадови парченца.

Днес-пълнени чушки с ориз и кайма,вчера-пържолки с гъби и топено сирене!

Супа от спанак, наденички на грил с гарнитура пържени картофи и салата от марули, десерт пресни плодове.

Вчера бяхме на домашна баница,приготвена естествено от мен.днес на супа топчета и пържени картофи.

Снощи бяхме на пилешки кълки с картофки печени с бира
А за днес ще бъде пилешко с ориз и таратор за десерт портокали

Ние снощи хапнахме скумрийка в йенска тенджерка на фурна и пържени картофки :D За днес още нищо не съм измислила

a

Много бърза вечеря.Пилешка яхния на фурна,натурален ориз на микровълнова и от моите трушии.

вчера беше -свинско с картофи
а нази вечер чушки бюрек и наденица на скара и естественно всичко изядохмее и за утре пак трябва да мисля

Статус
Not open for further replies.
Назад