ОТСЛАБВАЙТЕ без големи лишения

За Аня Пенчева не знам, но на мен, ако не ми се отразява добре на кожата, поне не ми вреди :+)))

Скарлет, то и аз си мислих, че ще злоупотребя с шоколада, но... то просто не може.

И ми е едно такова весело, жизнерадостно и енергично :+) За сега оставам фенка на тази диета. Със зеленчуци не знам дали и колко се отслабва, но определено ми надуват корема и не ми е хубаво така. А от шоколад няма подуване :) И после верно, че до 2.30-3.00 не мога да заспя, но пък в 7.00 си ставам бодра.. Май съм прекалила с кафетата :?

Аз от довечера ще съм на ябълково-чаена диета. Надявам се, поне 5 дни, с 5 дневно захранване. Реших да обявя това тук, за да е необходимо да давам някъде отчет все пак :D , защото на няколко пъти съм се канила, но нямам достатъчно воля и все си викам: друг път. :(
Сега се надявам да си засиля волята, след като знам, че някой /вие, съфорумките/ ще ме контролира :D :D :D

Валя, ти бая ще си остържеш червата с тази ябълково-чаена диета. Не са ли много 5 дни :? ? Ще успееш ли :? ?

werty, много съблазнителна изглежда диетата ти, само с шоклоад и кафе, но няма ли хванеш диабет от толкова много шоколад? :D

Аз хапна ли нещо сладко (на гладно) веднага гледам за солено, иначе ми призлява. :D :D

За диабет не знам, но днес започнаха да ме болят зъбите :( Явно всичко трябва да е с мярка. Все пак за 10ина дена на шоколад отслабнах с повече от 2 килограма [:]

Момичета, момичетааааааааа!!!!!!!!! :cry:
Гладна съъъъъъм!!!!!!!! И ми къркори корема!!!!!! Хем не мога да си отварям устата и да дъвча, хем съм на диета, хем ми се яде... И аха, аха да си прекъсна диетата... Уж двете със сестра ми я правим, за по- голяма подкрепа, ама... Особено като чета кулинарните вскусотии... И след този пост Нелка веднага ще изскочи с разните там снимки на благинки... :D
Но съм си решила, че ще се справя... Да, ама другата сряда колежката ми има рожден ден. И още от сега се чудя какво да правя...
werty, я по- добре отиди на зъболекар :yes: .
Поздравления за двата килограма!!! :thumbup: :idea:

..VINAGI GOTOV!http://www.mediamemoriesofatlanta.com/WebMovie-03.htm :)

hazmou.jpg

Small-Pastry-Tarts-.jpg

{BC87E24B-3041-4E26-A5E5-E09A2B71181F}_Carrot%20Cake%20(Cr%20Ch).jpg

{8721B894-50B1-4C83-A9C8-A5B403840AA4}_ebony-and-ivory-slice.jpg

{FDA01E5F-25D4-43DA-B332-C942A996392A}_Choc%20Chip.jpg

{E22E711C-12EB-4510-8A52-FC1A4730CEFD}_Linzer%20Tarts.JPG

{3C9D7EB0-8970-433B-B89C-E9925C1FCD1D}_Mand%20Or%20T-D.jpg

{4018B3AD-2CE1-453C-A8C0-466200A4507E}_Marzipan%20Rolls.JPG

{04F74309-F964-40CB-BB0E-421EBC67E90D}_Mudballs%20(7).jpg

Не съм на диета и не съм била никога, не че нямам нужда, но веднъж се наложи тотално да подменя целия гардероб, втория път минах с прекройка, трети проблем с дрехите съм решила да нямам :?
Оставих цигарите и се радвам, че няма отклонения /за сега
И сладките неща за разлика от една снимка на някакво печено пернато никога не са ме изкушавали (до преди двадесетина дни) До там стигнах, че правих сладки, соленки, а в неделя и карамелена торта :oops:
А сега искам от всичко онова по 1 :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
:rezando: (от някои може и по 2)

ама пък току-що извадих от печката най-голямата си тава с пица :D :D :D и ще си я хапвам само с децата :cool: :cool: :cool:

Любопитко, ако това ще те успокои, не само ти си гладна :D
И аз също от снощи - направо вече ми се вие свят :evil: .
А пък като видях онези страхотии, които Нелка е показала ... :cry: :cry: :cry:
Май повече няма да отварям тази тема докато съм на диета :( :( :(

Аз, пък, реших да пробвам принципа на Верти да преядеш от нещо и да не можеш да го гледаш. Днес цял ден нагъвах торта и наистина вече ми се повдига, с извинение, от вида на сладко :D :cry: :D Дано и утре да се чувствам така.
Момичета, мисля, че само първите 2-3 дни ще чувствате глад, а после организмът някак се нагажда... Но има един момент, когато наистина много се отмалява и това май не е много хубаво. А после... се наваксват изгубените кг, че и отгоре. Майката му е да се яде нормално, без да се прекалява. :)

А така, alys, но утре не торти, че в тях има тесто и знам ли още какво, а мини на чисти шоколадови бонбони. Днес успях да изям само 12 бонбона.. а до миналата седмица 30 ми се виждаха малко.
Ама да се оплача - отидох на тае-бо и след половин час скачане ми причерня. Явно по време на такава диета трябва по-леко с натоварването. Че не стига, че се изтощава организма с този шоколад, ами после и тежка физическа работа :no:
Реших, че за този момент каланетиката ще е по-подходяща.
За мое наказание днес вечерям бяла ряпа без подправки :(

Аууу! И половинката много обича разни репи, лук и други подобни... Аз веднъж реших да хапна салатка от ряпа с морков (и подправки), но после посетих аптеката, че стомахът ми не можеше да се справи със сложната задача по смилане на тези корени :D :cry: :D

От няколко дни практикувам друг начин на хранене,защото много хора(разбиращи и неразбиращи)ме увериха,че най-вредно за организма е гладуването. :yes:
Сутрина закусвам каквото ми е на сърце.Но стабилна закуска.
На обяд хапвам каквото съм готвила,но винати половин порция,без хляб.
След обяд (към 3,30-4ч.)-един плод по желание или кисело мляко.
И приключвам с яденето.След 5ч. не хапвам нищо. :lady:

Скарлет, наистина е много добър начинът ти на хранене. А не огладняваш ли след 5 ч.?

Като се има напредвид,че съм лаааааакомо същество,дори се учудвам,че не ми е никакъв проблем след 5ч. да не ям.
Може би,защото сутрин си закусвам.Пред правех обратното,сутрин не ям,а до вечерта изгладнявам и когато е най-вредно да се яде,главата ми не излиза от хладилника.................. :oops:

alys каза:
Скарлет, наистина е много добър начинът ти на хранене. А не огладняваш ли след 5 ч.?
Изяшдаш някъв плод, к.мляко, чай или дори сандвич /само един и не голям/. С времето свикваш и не огладняваш. Този режим на хранене, го спазва моя позната, която е над 55 години и има завидна фигура. Разбира се през деня се храни нормално - не гладува, но не се и тъпче.

Назад